潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Mamaskhy0011 發表於 19-3-21 09:48
請問香港shop賣幾多錢?

HK$7,500

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

maggiecps 發表於 19-3-20 20:49
我都買到喇,靚!好開心

maggie, true to size定係 half size down?
妳買左邊個色?
multicolore bois de santal 都好靚,之前hk 冇返貨,唔知而家有無返呢
Hello...

水晶宮

Mamaskhy0011 發表於 19-3-21 09:48
請問香港shop賣幾多錢?

$7500
online order 就平好多€730
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-3-21 10:05
maggie, true to size定係 half size down?
妳買左邊個色?
multicolore bois de santal 都好靚,之前hk ...

Kamanma, true to size. 我一開始已有問呢個問題,SA都係答我true to size, 旦shop當時得38.5,佢叫我試下,我真係就係差d 半號,之後我就訂38, 昨天一試上腳就啱,所以唔洗買大/買細半個碼。
我買藍,紅色己,我覺得型喎原來著上腳,佢亦得呢個色,不過我冇問另一個呀。其實起初都覺得有一邊個圖太大,如好似另一個jm講,兩邊既圖都係細馬就good fit喇!旦,居然著上腳睇又唔係真係咁大之喎大飛馬果邊,所以我都提議另可個post既jm去試上腳就知自己鐘意邊對。

男爵府

kamanma 發表於 19-3-21 10:07
$7500
online order 就平好多€730

我其實冇外國地址可以收貨,定直接係online order then ship to hk? I don’t know....請指教。

水晶宮

maggiecps 發表於 19-3-21 10:56
我其實冇外國地址可以收貨,定直接係online order then ship to hk? I don’t know....請指教。
...

online order 不寄HK , 我就好彩有屋企人同我收件如果冇地扯收貨便行不通了
如果一些輕平嘅Charm 都可以考慮轉運,其它太貴就博唔過。
Hello...

水晶宮

maggiecps 發表於 19-3-21 10:55
Kamanma, true to size. 我一開始已有問呢個問題,SA都係答我true to size, 旦shop當時得38.5,佢叫我試下 ...

可能因為我哋著大size, 所以大飛馬也不覺太大
其實買鞋每人腳型,著鞋鬆緊習慣也不同⋯⋯真係最好自己試上腳,唔好估估卞
Hello...

水晶宮

maggiecps 發表於 19-3-21 10:55
Kamanma, true to size. 我一開始已有問呢個問題,SA都係答我true to size, 旦shop當時得38.5,佢叫我試下 ...

我再睇清楚其實大飛馬果邊⋯⋯好靚
唔係特別大呀

wcpcelia    發表於 19-3-22 09:29
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-3-21 17:34
唔係特別大呀

我都影比你睇一個字:靚!又好著,d 皮好軟好舒服(emoji)

男爵府

kamanma 發表於 19-3-21 17:34
唔係特別大呀

你著幾多號鞋?

水晶宮

maggiecps 發表於 19-3-21 17:51
你著幾多號鞋?

我大腳八size 38
Hello...

水晶宮

maggiecps 發表於 19-3-21 17:51
我都影比你睇一個字:靚!又好著,d 皮好軟好舒服(emoji)

We are twins
妳係邊間買到的? 二星期前左右周圍都冇乜size
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-3-21 18:01
我大腳八size 38

Oh we r twins! I am 38 size too!

我係element買,上星期日去,佢得 38.5,我鬆,之後SA話可訂38 size 過兩日可以攞,昨天就去帶左佢番屋企喇

水晶宮

maggiecps 發表於 19-3-21 18:08
Oh we r twins! I am 38 size too!

我係element買,上星期日去,佢得 38.5,我鬆,之後SA話可訂38 size ...

So happy 齊齊著靚鞋
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-3-15 03:52
本來都想係HK 買,希望可以儲下 spending , 不過HK 暫時係冇我size
@ online store 有size 又平HK 1k ... ...

好靚呀 心動
不過上個月買左兩對難 仲未著
Btw如果我好似你左錶 就算貴一k 都要係香港買
當spending 儲夠等個袋 離場算

水晶宮

Szekun 發表於 19-3-22 08:37
好靚呀 心動
不過上個月買左兩對難 仲未著
Btw如果我好似你左錶 就算貴一k 都要係香港買

我都有些後悔online 買左sneakers 不過當時hk 冇我碼....我個人好心急不怕之後hk 唔知會否一路都段碼....加上呀仔揰啱返hk, 慳番1k
多謝提醒我連錶帶都儲少左spending $11000
Hello...

公爵府

牛年勳章

大宅

kamanma 發表於 19-3-22 08:49
我都有些後悔online 買左sneakers 不過當時hk 冇我碼....我個人好心急不怕之後hk 唔知會否一 ...

咁無左20k spending ,如果你無浪費到 連埋錶後
買多條頸巾左右 就可以有offer 喇
我諗都差不多

但你心急 就無法喇但買到心頭好係開心架

水晶宮

Szekun 發表於 19-3-22 19:07
咁無左20k spending ,如果你無浪費到 連埋錶後
買多條頸巾左右 就可以有offer 喇
我諗都差不 ...

冇咁多
ic la我都會忍耐一下㗎喇
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 19-3-15 03:50
So Happy
我對online order 飛馬⋯⋯星期二order 星期四上午已收到
不過仲等到 ...

Kamanma , 出左platform version ,我可以買啦

stagea    發表於 19-3-27 11:53

首頁

尾頁

跳至