自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解有人食佢啲減肥產品食到食道受損,仲會繼續賣?叫佢證明啲減肥產品無問題先賣就連人地都封鎖埋!向(emoji)投訴啲減肥產品有問題,佢出啲咁嘅post詆毁人,仲要話人惡意攻擊佢!啲減肥產品係食落肚架!有事可以好嚴重,點解仲可照賣?有冇人性架?(emoji)
仲見到好多人問$(emoji)(emoji)‍♀️
http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20190312&sec_id=4104&s=0&a=20631529
蘋果踢爆:女子fb網購 服用三日難吞嚥減肥產品揦傷喉
http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20190312&sec_id=4104&s=0&a=20631533
醫生:成份多酸性物

APIGMA    發表於 19-3-16 14:16

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

之前好似有個帖都講減肥藥, 仲一次過食三款, 係咪同一人?!

複式洋房

stagea 發表於 19-3-15 12:43
之前好似有個帖都講減肥藥, 仲一次過食三款, 係咪同一人?!

係,但見個店主有問題嘅產品仲繼續賣,仲要咁詆毁人真係好過份!

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

kathy_0228 發表於 19-3-15 12:42
點解有人食佢啲減肥產品食到食道受損,仲會繼續賣?叫佢證明啲減肥產品無問題先賣就連人地都封鎖埋!向(emo ...
去海關舉報啦

舉報方法:

wcpcelia    發表於 19-3-17 11:13
日月水火    發表於 19-3-16 14:17
tsung    發表於 19-3-15 21:58

禁止訪問

回覆樓主:

複式洋房

catvv 發表於 19-3-15 12:50
去海關舉報啦

舉報方法:

見佢報晒海關、衛生署啦!唔知仲要等幾耐!(emoji)(emoji)‍♀️

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

kathy_0228 發表於 19-3-15 12:57
見佢報晒海關、衛生署啦!唔知仲要等幾耐!(emoji)(emoji)‍♀️
多D人報就會快D

複式洋房

cinda72. 發表於 19-3-15 12:52
佢仲有膽繼續sell果下先好野,瀨硬野架喎

受害者做咁多野,佢都好似覺得係受害者惡意攻擊佢,好似唔覺得佢自己有問題!

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 19-3-15 12:43

唔係呢個
個網名唔同
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-15 13:09
唔係呢個
個網名唔同

受害者係我朋友,我朋友做咁多野都係唔想有人好似佢咁,但估唔到個店主為左賺錢明知有人食左出事都仲照賣,仲覺得自己啱晒咁!(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kathy_0228 發表於 19-3-15 13:16
受害者係我朋友,我朋友做咁多野都係唔想有人好似佢咁,但估唔到個店主為左賺錢明知有人食左出事都仲照賣 ...

上次有個post我有回應,佢話停咗啲藥就冇事,食咗三款. 佢話係店主叫佢一次過食

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-15 13:17
上次有個post我有回應,佢話停咗啲藥就冇事,食咗三款. 佢話係店住叫佢一次過食
...

我仲見好多人係佢網店問價,但唔係個個人會好似我朋友咁有問題會去睇醫生,係佢發現得早,只食左3日,如果食道穿左到時就嚴重,食落肚嘅野明知有機會會出事都仲賣比人,為左賺錢完全無良心!

寶石宮

kathy_0228 發表於 19-3-15 13:24
我仲見好多人係佢網店問價,但唔係個個人會好似我朋友咁有問題會去睇醫生,係佢發現得早,只食左3日,如果 ...

唉……
一講到減肥好多人都失去理智,我以前都係呢啲人。親身試咗先,痾到死死下先至收手

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-15 13:27
唉……
一講到減肥好多人都失去理智,我以前都係呢啲人。親身試咗先,痾到死死下先至收手
...

健康最重要,減肥產品真係唔可以亂試!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

舉報佢。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔係呢個
個網名唔同

樓主又答我係既

寶石宮

stagea 發表於 19-3-15 17:53
樓主又答我係既

11樓佢有解釋,話上次嗰個係佢朋友。

別墅

唔係呢個
個網名唔同

係我本人呀(emoji)

首頁

尾頁

跳至