時政擂台

跳至

首頁
23456...7

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

babyhoi 發表於 19-3-15 16:21
哈,佢當初啲戰友去哂邊呀?

潛晒水~

剛才在電視,仲大大聲聲話我自己冇講大話~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

當日我已經好 懷疑佢呢個故仔唔合理,原來真係造假嘅。

不過,當時我真係以為大陸有個部門叫做強力部門 ,而家先原來都係佢哋班反中友自己創作出嚟。

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

babyhoi 發表於 19-3-15 16:21
哈,佢當初啲戰友去哂邊呀?

仲咁蒲頭咩

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

日日起度等中共有力人士去捉佢,但等來等去影都無,坐唔住啦,咁被動不如主動安排自己被捉啦!只可惜佢白痴又當警察都係,雖然一開始D民豬黨都信過。

伯爵府

時晨到了,戰友們站起來。

珍珠宮

2024年龍年勳章

大力大力 發表於 19-3-15 19:17
潛晒水~

剛才在電視,仲大大聲聲話我自己冇講大話~

呢個林子健本來嗰年會去哈佛定耶魯讀神學博士學位,真係好懷疑呢咁嘅英美名學府,為咗佢哋政府嘅政治目的,係唔係經常預留一D學位俾呢類人士?所以連D梁天琦,同埋走咗路嗰個暴動策劃人,仲有佔中時候個學生領袖周永康(?)等等,都咁容易可以入D英美名校就讀。

珍珠宮

woodpecker 發表於 19-3-15 19:31
呢個林子健本來嗰年會去哈佛讀神學博士學位,真係好懷疑呢咁嘅英美名學府,為咗佢哋政府嘅政治目的,係唔 ...

金像影帝vs 博士學位=等價交易

大宅

lina9316 發表於 19-3-15 16:56
點解要自編自導自演呢?

似收了巨大利益,過白鴿黨一洞

大宅

其實有無檢查過佢精神健康呢?

珊瑚宮

Sumyeema1 發表於 19-3-15 17:16

我初頭思疑佢係咪思覺失調,有幻覺。

yale? 門鎖呀?

琥珀宮

魚兒小寶貝 發表於 19-3-15 16:51
其實食點解要咁做?

認真問,佢係咪低智商果類人?

其實佢對民主黨好忠心,好似15歲就加入民主黨,係一個好有理想嘅人,不過…… 比人利用左……

侯爵府

Sumyeema1 發表於 19-3-15 17:16

我初頭思疑佢係咪思覺失調,有幻覺。

高分但低x...

水晶宮

太少!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

lina9316 發表於 19-3-15 16:56
點解要自編自導自演呢?

你信係自編自導???

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Isaacymom 發表於 19-3-15 16:41
完全唔明佢點解咁做

仲有一班人花時間幫佢喎

侯爵府

衰到不得了
話時話,其實以前仲有幾多嘢係自導自演?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

白痴佬想做單大野,之後去老美讀下大學一個華麗轉身變「才子」,點知力(腦力)不所及,做場笑料出來,大學入場券就無啦,監獄入場券就十拿九穩了,如果沒有黃官唔守尾門,應該直入監獄核心內圍。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

珍珠宮

wantaima 發表於 19-3-15 17:59
乜唔係有內定劇本?公平D,子健已經演得CC入扣~交足戲!
千錯萬錯都係䖌本的錯!

其實個劇本都可以,但敗在唔花錢揾多兩件咖喱啡扮捉人,又選錯繁華景點起事,主角又錫身到不得了。人哋youtuber都用釘槍打上身呃like, 佢仲用嗰啲打唔到幾多張紙既普通釘書機,仲係打喺自己最肥美既大脾。 come on, 人哋專業演員拍掌擱戲都巴巴到肉, ng9萬次都係咁演,佢俾多少少戲得唔得? 被人釘大脾仲咁招積繞腳, 至少都用埋白花油整幾滴眼淚俾人睇下。 咁爛既戲,犯民同民煮教徒都撐, 就係無嘢講。

首頁
23456...7

尾頁

跳至