夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sumpo 發表於 19-3-16 23:46

……

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-16 23:53
除咗話老公,有冇打返去管理處問點解比啲人上嚟!?

咁又真係冇喎,但我個心果刻都有諗一諗,點解佢上到黎囉,不過9吾9呢,有一兩個白撞嘅,佢地著晒制服,有証件,我對我c6已火蔗眼啦,佢成鬼日又易信人,真係好鬼死蠢囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sumpo 發表於 19-3-17 00:00
咁又真係冇喎,但我個心果刻都有諗一諗,點解佢上到黎囉,不過9吾9呢,有一兩個白撞嘅,佢地著晒制服,有 ...

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-17 00:03

老公係要爆、冇乜危機意識。不過如果對方係踩線,知有 ...

佢地話最近有光纖舖嘅,咁係真嘅,我聽過知嘅,但跟住就問係咪佢客戶呀,c6又話係喎,再比人問埋幾時約,咁c6諗緊果時我已喝住話唔洗喇,我地自己裝會問咁囉,我c6肯定都心諗自己男人老狗,驚咩,點會宿宿下咁開門應人囉

珍珠宮

sumpo 發表於 19-3-16 23:46
今日有上網sales拍門,c6開到度門大一大,方死人地望唔清楚間屋咁,仲要人地up左推費話之後,問番我地用咩 ...

好在有你補搭他的不足。
如果佢再精D,妳又未必「食」得住佢啦。
好似我昨日帶父母出去食飯,當中我勸我爸爸不要再指正家母的蠢作,搞得家母不歡。我說:「如果媽媽冇咁蠢,亦都做唔到你老婆。就住使啦。」
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

sumpo 發表於 19-3-17 00:00
咁又真係冇喎,但我個心果刻都有諗一諗,點解佢上到黎囉,不過9吾9呢,有一兩個白撞嘅,佢地著晒制服,有 ...

希望你可以平心落來,耐性說服你老公。佢地可以分好多批人上來,一時扮sales,一時扮懶係有權威的官方部門來 拎你們的私人資源,到時唔使上門來打劫,直接盜用你們的身份來偷你們的錢。

由於我前夫保護能力不足,我領教過了,畀我前租客盜了我的信用咔資料,以我身份來用。我地從新換了第二個信用咔,我自己都未受到新的信用咔,已經被人活躍了我的帳戶來用。

現在,我先生的保護能力比較強。其中的好處,唔係個個男人身上搵到的。所以如果佢有出軌,外遇,我都會先唸下佢Lee方面的好處而唔會炒佢魷魚。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

安全意識自我保護香港好多人都冇, 唔係點會有咁多騙財騙色案.

首頁

尾頁

跳至