點解?!

ElsaTsang
|
唔明白點解昨天玩咗一個鐘到,系統唔畀我發佈亦都唔可以私聊,到今早先至可以開番,幫下我點樣解決呀 ,我係好想同人傾計㗎(emoji)
crystal媽咪
|
ElsaTsang 發表於 19-3-17 09:31
唔明白點解昨天玩咗一個鐘到,系統唔畀我發佈亦都唔可以私聊,到今早先至可以開番,幫下我點樣解決呀 ,我係好 ...

你而家仲喺facebook體驗戶。每日有限制開post同埋回覆嘅次數,暫時未有pm功能。
我有睇到你其他嘅post,為咗小朋友加油、頂住
ElsaTsang
|
crystal媽咪 發表於 19-3-17 09:43
你而家仲喺facebook體驗戶。每日有限制開post同埋回覆嘅次數,暫時未有pm功能 ...

多手撳咗facebook登入咋嘛 可以剷咗佢再裝過嗎
crystal媽咪
|
ElsaTsang 發表於 19-3-17 09:44
多手撳咗facebook登入咋嘛 可以剷咗佢再裝過嗎

呢個可以唔駛剷走,廢咗佢又得。
或者你留言多啲,夠分就可以做國民就可以用pm。
如果你再註冊就要用一個電話號碼,一個電話號碼只可登記一次
crystal媽咪
|
ElsaTsang 發表於 19-3-17 09:31
唔明白點解昨天玩咗一個鐘到,系統唔畀我發佈亦都唔可以私聊,到今早先至可以開番,幫下我點樣解決呀 ,我係好 ...

你留返啲quota唔好回覆我啦
你可以過去你上次開嗰個post,再留言同管理員講你想用pm功能。星期一管理員回覆應該就會比條link你。
登入咗就可以盡快變咗國民,用pm同唔會限制開post回覆嘅次數

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ElsaTsang
|
crystal媽咪 發表於 19-3-17 09:46
如果你再註冊就要用一個 ...

ic
ElsaTsang
|
crystal媽咪 發表於 19-3-17 09:46
如果你再註冊就要用一個 ...

管理員在邊到找
crystal媽咪
|
ElsaTsang 發表於 19-3-17 10:00
管理員在邊到找

你去返你(故障報告)。
琴日你講出唔到post嗰度,回覆嘅時候寫番話想請管理員回覆你,想快啲做到正式國民,留到pm。
五樓我cap咗圖㗎你望一望吖