請推介銅鑼灣婦產醫生

Loveyo59
|
但我會係政府生,希望搵個唔介意既醫生

EstrellaDamm
|
Loveyo59 發表於 19-3-17 15:06

我兩胎都係政府生,私家產檢睇林文英。唔覺得佢有介意。
momo16
|
St. Paul 方醫生
cyw1107
|
EstrellaDamm 發表於 19-3-17 15:23
我兩胎都係政府生,私家產檢睇林文英。唔覺得佢有介意。

請問你覺得林文英好唔好?
freshrose
|
st paul 又平又好
Loveyo59
|
freshrose 發表於 19-3-17 19:56
st paul 又平又好

St. Paul 大約須要等幾耐呀?洗唔洗over1粒鐘
Jellyfish2018
|
Loveyo59 發表於 19-3-17 15:06

我睇過林醫生同方醫生。

佢哋都好好。如果你唔介意男性醫生,方醫生真係又收得平又好(我早期未book到方醫生嗰陣係搵林醫生follow up,後尾就一路睇方醫生,亦都係搵方醫生開刀)。但如果你prefer 女醫生,咁就建議你搵林醫生睇。
momo16
|
Loveyo59 發表於 19-3-17 20:05
St. Paul 大約須要等幾耐呀?洗唔洗over1粒鐘

要,第一次等左1.5 hour
EstrellaDamm
|
cyw1107 發表於 19-3-17 19:46
請問你覺得林文英好唔好?

林醫生係我家庭醫生推薦的。我覺得佢幾好,所以第二胎時再搵佢。

佢應該唔算平?我第二胎即年幾前睇佢,產檢每次千八。不過我喺政府生,嗰度用錢唔多,私家產檢我又唔會睇得好密,所以產檢貴啲我都可以接受。我見佢通常唔使等好耐(係偶然一次半次要等較耐,通常都OK等一兩個),如果診所又多人又等得耐我就唔會考慮。
cyw1107
|
EstrellaDamm 發表於 19-3-17 23:56
林醫生係我家庭醫生推薦的。我覺得佢幾好,所以第二胎時再搵佢。

佢應該唔算平?我第二胎即年幾前睇佢, ...

謝謝你!(emoji)
newspaperhang
|
馮x儀醫生,係女醫生,感覺比較cool,不過佢份人都幾細心,有問必答佢診所既護士都幾有禮貌
dada1129
|
我都係政府生。我係銅鑼灣睇譚靜婷啊,醫生同姑娘都好好人,就係sogo果到,好方便。