大家幫幫手研究下係咪bingo

kiz345
|

本身經期好唔準,對上次經期完已42日今日拎左淘寶個啲早孕試紙試下。

大家有經驗朋友比啲建議我。謝謝大家

阿隨
|
kiz345 發表於 19-3-17 18:26
本身經期好唔準,對上次經期完已42。今日拎左淘寶個啲早孕試紙試下。

https://ibb.co/mNvv3kc

應該bingo la~恭喜~買支曼仔或者cb 驗下confirm 啦~
kiz345
|
阿隨 發表於 19-3-17 19:06
應該bingo la~恭喜~買支曼仔或者cb 驗下confirm 啦~

謝謝你,如果係真就好了。 因為我都試過兩次iui 都唔成功。

所以都半放棄狀態。

阿隨
|
kiz345 發表於 19-3-17 19:42
謝謝你,如果係真就好了。 因為我都試過兩次iui 都唔成功。

所以都半放棄狀態。

你買支驗孕棒再驗丫。
我嗰時綠d無咁深色驗驗孕棒已經3~4weeks~

GCHK
|
阿隨 發表於 19-3-17 19:49
你買支驗孕棒再驗丫。
...

係亞,買支驗下,祝你成功
kiz345
|
阿隨 發表於 19-3-17 19:49
你買支驗孕棒再驗丫。
...

謝謝你😊
我諗明早驗多次,星期五再驗多次確認
KIMKIM85
|
本身經期好唔準,對上次經期完已42日今日拎左淘寶個啲早孕試紙試下。

https://ibb.co/mNvv3kc

圖呢?
kiz345
|
KIMKIM85 發表於 19-3-17 23:36
圖呢?

kiz345
|
今早驗都係一深一淺,咁係確實bingo?

haha748494
|
有兩條線就系bingo左喇,恭喜哂。
kiz345
|
haha748494 發表於 19-3-18 08:07
有兩條線就系bingo左喇,恭喜哂。

謝謝你。我去book睇下醫生。
估唔到唔打唔撞都得,果然唔可以比太大壓力自己
haha748494
|
回覆 kiz345 的帖子

系架,有時都講求緣份,加油吖,預祝順利。
喊包媽媽
|
恭喜晒,
可以去醫生度攞懷孕證明排政府檢查啦
kiz345
|
haha748494 發表於 19-3-18 16:16
回覆 kiz345 的帖子

系架,有時都講求緣份,加油吖,預祝順利。

謝謝你。
kiz345
|
喊包媽媽 發表於 19-3-18 16:41
恭喜晒,
可以去醫生度攞懷孕證明排政府檢查啦

已約了政府check check
射手貓
|

如果係驗孕就應該中左呀。
你買電子clear blue驗唔駛古古下
camelcamel
|
kiz345 發表於 19-3-18 21:35
已約了政府check check

請問你係點樣做?去左普通科先?去排門診?
kiz345
|
camelcamel 發表於 19-3-19 09:09
請問你係點樣做?去左普通科先?去排門診?

普通科然後會轉介
kiz345
|
射手貓 發表於 19-3-19 08:34
如果係驗孕就應該中左呀。
你買電子clear blue驗唔駛古古下

下次會買