美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

cinda72. 發表於 19-3-22 14:36
冇,我冇book到,4月先啦,我未plan好時間表

但起碼佢有OFFER比你4月做喎....

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

anabbb 發表於 19-3-22 13:37
近四次去做pico,等的時間長左好多,三十至五十分鐘不等,又唔係好多客等緊,問治療師今日好忙?佢答只係約 ...

三月頭去等左15分鐘左右

不過真係勁full ,原本book 左月尾做第二次,點知過幾日想改時間已full 了 ,想book 四月都話優惠只做到三月

男爵府

畀面勳章

cinda72. 發表於 19-3-22 15:51
冇呀,佢話要book到4月,我就已經冇book,4月先再諗啦

佢係四月有期比你book , 你未plan 先唔book?

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

cinda72. 發表於 19-3-22 18:17
佢就咁話3月full晒,要4月,我都未講做乜

好耐人尋味吖

希望佢再推出pico + excel v 組合早鳥優惠

別墅

請問呢間打pico是否逐次計?
幾錢一次?

男爵府

bin 發表於 19-3-22 18:20
好耐人尋味吖

希望佢再推出pico + excel v 組合早鳥優惠

呢個優惠真係好吸引,所以我今個月都去咗做一次,我直情覺得係人山人海,去到有三四個客坐喺度等緊,我果次都要等左15分鐘

大宅

jaest 發表於 19-3-22 22:50
請問呢間打pico是否逐次計?
幾錢一次?
可以逐次計$2800,亦可join plan會多D優惠。

大宅

我係non peak hour去, 人唔多,所以唔明點解等咁耐,不是一、兩次,四次都係咁!

伯爵府

回覆樓主:

以前唔識保養所以好多雀斑+荷爾蒙斑,consultant 講咗唔會徹底清晒,只係盡做,明嘅!白咗淡咗都收貨。到依家做咗5次,少少斑退咗淡咗仍需努力,反正之前用緊套餐內優惠/贈品,賬面仲有排用。我係2月中連 book 2次,如果咁旺,要快手book 定下2次先。

子爵府

Hanayori 發表於 19-3-23 03:44
以前唔識保養所以好多雀斑+荷爾蒙斑,consultant 講咗唔會徹底清晒,只係盡做,明嘅!白咗淡咗都收貨。到依 ...

我上次見完佢又係咁話我,所以我猶豫仲做唔做好,其實有淡,去到面黃,我都接受架!請問做完五次效果如何?會不會要做十次得?

男爵府

anabbb 發表於 19-3-23 01:59
我係non peak hour去, 人唔多,所以唔明點解等咁耐,不是一、兩次,四次都係咁! ...

咁我覺得你可以同顧問反映下,等15分鐘我係接受嘅,但半個鐘就好似太耐啦

大宅

ktang0 發表於 19-3-23 10:54
咁我覺得你可以同顧問反映下,等15分鐘我係接受嘅,但半個鐘就好似太耐啦
...
係啦下次都要反映下先!

大宅

X'mas2002 發表於 19-3-22 15:47
但起碼佢有OFFER比你4月做喎....

想問各姐妹pico係咪無1064咁易反黑。我去年年尾a+做1064,做完第1次效果好滿意,但就一直好紅好敏感,做時好痛,consultant已經幫我做到最細度。紅和敏感足2個月。本來多斑那邊面少左。但本來少斑果邊多左,仲多一達達果d.
1516唔知番唔番做。1,紅成2個月太長,我干又敏感,佢跟的反黑cream都敏感,係a+配的防晒又係敏感。 而且工司位係窗邊有太陽入,可能咁令本來少斑的位都多左班。
如果愛pico反黑少,我都想試下。大家有無建意呢

別墅

如果 只打pico Genesis 去班 會不會都收到毛孔?
只打pico Genesis 有冇downtime 會紅或腫?

大宅

bbmiumiu89 發表於 19-4-5 23:59
想問各姐妹pico係咪無1064咁易反黑。我去年年尾a+做1064,做完第1次效果好滿意,但就一直好紅好敏感,做時 ...

我係A妹都打過1064,因為果次係送的. 平時打pico開到好大都係少少紅. 但果次打1064, 打到我塊面起暗粒. 成個星期先退. 所以我都怕怕. 只打pico

大宅

bbmiumiu89 發表於 19-4-5 23:59
想問各姐妹pico係咪無1064咁易反黑。我去年年尾a+做1064,做完第1次效果好滿意,但就一直好紅好敏感,做時 ...

我係a姐做過兩次1064,兩次都有敏感,只少二星期時間先復原,跟住去a妹我join pearl plan 打pico,無敏感
不過我個人覺得1064效果好過pico
不過就要忍受塊面敏感同紅到一撻橽
Pico我覺得效果好慢
我應該都打左4次pico 2次excel v
因為pico要等到d班浮上面,治療師先打結蕉
我本身想打combo
不過治療師都唔建議

大宅

petitemom 發表於 19-4-7 22:28
如果 只打pico Genesis 去班 會不會都收到毛孔?
只打pico Genesis 有冇downtime 會紅或腫? ...

我乜反應都冇,做完好似無做(emoji)

大宅

petitemom 發表於 19-4-7 22:28
只打pico Genesis 有冇downtime 會紅或腫? ...
1. 少許
2. 視乎打的度數同你皮膚本身乾唔乾,我頭2次可能未適應及略乾有D蚊爛,要等2、3日退;之後唔需要downtime。

首頁

尾頁

跳至