親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

6月頭會一家3口去芭堤雅hea 玩,因阿囡已成年,想租有2 房的酒店或民宿,要有泳池游水,請問有冇jm住過有2 房的酒店而又價錢合理呢?

禁止訪問

男爵府

nswrn 發表於 19-3-18 10:41
有兩房的酒店, 基本上都係 Suit Room, 價錢係合理的 ... 貴.

Villa 就一定有兩房, 亦基本上會有泳池、廚房 ...

其實我已暫定會住2晚centara grand mirage(玩酒店設施) 同2晚siam@siam(近市區方便食同買), 但係2 間都只可以住雙床房,經濟啲囉。
所以想喺呢度問下仲有無其他jm 有更好選擇

禁止訪問

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

加床唔得? 另外siam@siam都有3人房呀
如果另外兩晚係想方便行街, 可以諗ibis, 對面就係商場, 價錢平到爆

男爵府

TMC3012 發表於 19-3-18 21:34
加床唔得? 另外siam@siam都有3人房呀
如果另外兩晚係想方便行街, 可以諗ibis, 對面就係商場, 價錢平到 ...

我地覺得加床果張床唔好瞓,所以唔諗!
Siam@siam 有3人床嘅房,我都考慮緊訂呢間酒店房!

男爵府

happylife1210 發表於 19-3-18 10:19
6月頭會一家3口去芭堤雅hea 玩,因阿囡已成年,想租有2 房的酒店或民宿,要有泳池游水,請問有冇jm住過有2 ...

mercure近沙灘同T21, 官網訂8百幾已有兩房,
個family package book第2間房半價

wcpcelia    發表於 19-3-22 09:58

男爵府

030608 發表於 19-3-20 20:55

呢個岩我喎,等陣去睇下,唔該曬

複式洋房

happylife1210 發表於 19-3-18 10:19
6月頭會一家3口去芭堤雅hea 玩,因阿囡已成年,想租有2 房的酒店或民宿,要有泳池游水,請問有冇jm住過有2 ...

At mind service residence apartment 2 bedroom, Mercure ocean pattaya, Amari Ocean pattaya, Grand center point pattaya, cape Dara pattaya

複式洋房

男爵府

享受生活 發表於 19-3-21 17:14
At mind service residence apartment 2 bedroom, Mercure ocean pattaya, Amari Ocean pattaya, Grand ce ...

唔該你,我暫鎖定住2 晚centara grand mirage, 另外2 晚就考慮holiday inn 或Dusit Thani, holiday Inn 房間細但新淨啲,Dusit 房間大但整體酒店環境舊啲,正在掙扎中

伯爵府

030608 發表於 19-3-20 20:55

官網訂嗎?兩大兩小住—房可以嗎?

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

amari pattaya有家庭房

男爵府

babycei 發表於 19-3-31 06:54
amari pattaya有家庭房

Amari 好似冇泳池。
我已訂左holiday Inn(加張單人床)同 centara grand mirage (房型係2張double bed )。
我認我衰,又唔敢去airbnb 訂房,佢啲房都
好多有2房的,我地又要揀近T21, 所以都係揀返啲有少少名氣嘅酒店。

男爵府

牛年勳章

happylife1210 發表於 19-3-31 08:33
Amari 好似冇泳池。
我已訂左holiday Inn(加張單人床)同 centara grand mirage (房型係2張double bed ...

有泳池呀,新装修完

首頁

尾頁

跳至