夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

寶娃婆婆 發表於 19-3-21 06:58
就算年紀大的姐姐都有機會開放 sexy, 夜晚穿睡袍全真空都有, 香港地有乜野係冇可能呢 ? ...

唔可以咁講, 有感覺和無感覺差別很大, 機會亦細好多...

男爵府

熱血勳章

回覆 寶娃婆婆 的帖子

尤其係狼虎年華的熟女,最識享受人生。

侯爵府

回覆樓主:

我主要揀態度良好,樣反而其次,順眼就可以,年紀25-35,因為日日要陪我女去公園玩,體能一定要好。

我老公喺屋企做運動赤裸上身,無咩唔方便,不過我同工人講明,我係佢直屬上司,家裡有任何問題直接揾我解決

琥珀宮

I9528 發表於 19-3-18 12:27
不能請

朋友個案,佢响中介睇相搵菲律賓工人,當時都無為意
前菲律賓小姐亞軍

子爵府

tansyneko 發表於 19-3-21 13:47
前菲律賓小姐亞軍

所以男主人唔話比老婆知, 太獨食了

tansyneko    發表於 19-3-21 14:44

子爵府

ninachu 發表於 19-3-21 10:48
我主要揀態度良好,樣反而其次,順眼就可以,年紀25-35,因為日日要陪我女去公園玩,體能一定要好。

我老 ...

做運動赤裸上身,無咩唔方便 ---> 其實唔會唔方便, 如果大家覺得無問題, 不過我思想保持o者 .

記得我早兩年幫老家清潔浴室, 脫了外衣, 只穿緊身背心, 剛有家姐前來探望老媽, 我在浴室出來, 家姐說, 嘩! 穿住背心Man 左咁多既, 近排係咪有操呀...., 咁親的人都會咁樣留意, 妳覺得傭工不會嗎? 始終男女有別...

當然態度緊要, 慘過挑老婆

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-21 09:35
唔可以咁講, 有感覺和無感覺差別很大, 機會亦細好多...

索的定義可以分樣同身材, 唔同人唔同要求, 相比阿 mom 個姐姐身型又豐滿又挺, 兩包大米晌面前揈吓揈吓, 多少都吸下「老爺」睛睛, 個樣仲唔變成 ------->

大宅

citybus 發表於 19-3-21 09:58
回覆 寶娃婆婆 的帖子

尤其係狼虎年華的熟女,最識享受人生。

佢地心態唔同, 食左先講, 對住小朋友玩下都覺得過癮.

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-21 14:06
做運動赤裸上身,無咩唔方便 ---> 其實唔會唔方便, 如果大家覺得無問題, 不過我思想保持o者 .

記 ...

識得個朋友係天友 (天體人士男), 請姐姐要講明晌屋企會赤身露體, 我只有祝佢好運, 俾個姐姐好易屈佢性騷擾/非禮, 隨時監都有得佢坐.

男爵府

寶娃婆婆 發表於 19-3-21 16:42
識得個朋友係天友 (天體人士男), 請姐姐要講明晌屋企會赤身露體, 我只有祝佢好運, 俾個姐姐好易屈佢性騷擾 ...

你朋友咁都得

大宅

mingmama 發表於 19-3-21 17:16
哇你朋友咁都得
所以話呢個世界乜野人都有, 不過個畫面唔好幻想成一個類似 c 朗呢 d 身型 good good, 只係個豬肉佬咁大肚男一名......

男爵府

熱血勳章

回覆 寶娃婆婆 的帖子

尤其是姐姐們長期離鄉別井,心寧又空虛,同男主人打埸波有乜所謂

大宅

我都曾經請了個索工人姐,佢仲要身才好,不過做嘢真係好麻麻,主要炒佢因為佢飲醉過幾次(emoji)(emoji)‍♀️仲係我屋內食煙!

別墅

mini1204 發表於 19-3-18 13:24
我姐姐後生初初黎做都好好樣
好骨子好乾淨
我又無乜野,我鍾意望順眼既人,所以揀佢

我之前個工人樣貌身材都掂,請佢嗰陣仲22歲,但係我一啲都冇擔心過,最緊要係你老公本身係咩人。

如果擺個靚少少響身邊都驚老公越軌的話,呢個男人好極有限、夫妻感情好極有限。

我鍾意請個順眼嘅,而且我相信相由心生,日對夜對,個樣 cheerful 啲,日日對住都開心啲。

858D    發表於 19-3-26 05:19

翡翠宮

lsltennis 發表於 19-3-23 08:40
我之前個工人樣貌身材都掂,請佢嗰陣仲22歲,但係我一啲都冇擔心過,最緊要係你老公本身係咩人。

如果擺 ...

係囉,咁都要擔心到請個醜婦我吾洗做人。我既 energy 吾係咁用。

858D    發表於 19-3-26 05:18

別墅

mini1204 發表於 19-3-18 13:24
我姐姐後生初初黎做都好好樣
好骨子好乾淨
我又無乜野,我鍾意望順眼既人,所以揀佢

大方得體
http://bit.ly/DJI_MavicProV2

伯爵府

靚唔靚,索唔索就見仁見智嘅姐,唔係個個男人都咁飢不擇食,更加唔係個個外傭都會亂搞關係!仲有,依個世界有種底底叫無痕內褲,你睇唔到條痕唔代表人地冇著嘅

珍珠宮

回覆 PTMCYS 的帖子

「人不可貌相,水不可斗量。」「唔理黑貓定白貓,捉到老鼠就是好貓」
請工人有好多不同用途。
我有個女友,佢請工人都睇樣靚的。因為佢話日對夜對,佢自己都睇得開心D。
我女友自己都靚。請工人畀老人家使,若有護士訓練的最好,樣靚更好。
可以請個俊男,夠力安全抱得起老人家的看護。
如果我有錢,我會待我父母,我先生如此好。
我先生都會如此待我好。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

寶娃婆婆 發表於 19-3-21 16:42
識得個朋友係天友 (天體人士男), 請姐姐要講明晌屋企會赤身露體, 我只有祝佢好運, 俾個姐姐好易屈佢性騷擾 ...

我先生話我知在美國係有傭工公司專提供如此傭工服務的。一切法律訴訟都由該公司負責,當然人地開得如此服務公司就必有一堆律師撐住啦。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-3-18 11:56
回覆 PTMCYS 的帖子

其實在屋企附近, 都有見過幾對, 四十幾五十歲男, 跟像印傭般的女仔拖手/有D 更是生了B ...

我的自然推測並不是請印傭請出了事。
我推測是菲律賓妹或印尼妹是嫁過來的。
又或者是在港工作時在僱主以外認識的姻緣。
我以前大學有一位男生,他很俊美,媽媽是越南妹,爸爸是香港人,他們認識是爸爸當年去越南做建築時認識了媽媽。

首頁
12345...7

尾頁

跳至