自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

stkyo 發表於 19-3-18 13:33
帶住小朋友,仲要轉機就唔好拎咁多野

Finnair 轉機好方便,果舊野我有買比細仔用,但起飛同降落唔開得出黎,同埋要pump 氣,我用左一次就無再用了。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

媽咪面 發表於 19-3-19 00:15
唔太舒適,都窄窄地。我上機食個餐就訓覺,因為好多人都訓覺,廢事著住個mon燦到人。
盡量訓到就訓。
...

A350比其他機已經舒服了

瑪瑙宮

lovebaby18 發表於 19-3-18 07:26
我自己有小朋由佢工2個月到而家6歲飛咗起碼8次。而我地住英國返香港呢2種機都試過坐。
我覺得10.5+1 好D。 ...

同意,以前坐emirates,樣樣都好,但時間真係唔得,一訓著就要醒咁

瑪瑙宮

sabun 發表於 19-3-19 01:38

cx8月暑假直航阿姆斯特丹9225來回一位,價錢可以嗎?

Ok啦,暑期飛歐洲一向都唔平,cx梗加啦。

瑪瑙宮

lovebaby18 發表於 19-3-19 08:36
係呀。我都終意Qatar,佢地轉機如果時間長有免費市區tour,另外好似8個鍾以上可以有免費酒店。不過時間真 ...

咁好,我知emirates delay 先會有酒店。

首頁

尾頁

跳至