親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,謝謝
本來兩大兩細,想落機由機場取車(11:10am)出發去大洋路。

大宅

vincelo29 發表於 19-3-18 21:04
如題,謝謝
本來兩大兩細,想落機由機場取車(11:10am)出發去大洋路。

我住The Dolphin Apartments,響Apollo Bay

wcpcelia    發表於 19-3-20 09:36

大宅

hozzzi 發表於 19-3-19 16:21
我住The Dolphin Apartments,響Apollo Bay

謝謝你,7福斯公寓 (7 Falls Apartments)這間好嗎?

複式洋房

hozzzi 發表於 19-3-19 16:21

請問你係吾係落機就去大洋路?機場取車市內還車?

男爵府

我訂左呢間AIRBNB

https://www.airbnb.com.hk/trips/ ... HECKIN/HM39BQKQWF/g

大宅

coney 發表於 19-3-20 09:11
我訂左呢間AIRBNB

https://www.airbnb.com.hk/trips/v1/979fbf7a-1837-4bc4-8aff-9827afabe2e8/ro/RESER ...

開不到,你幾時去?是否在機場取車直接去大洋路?

男爵府

vincelo29 發表於 19-3-20 09:33
開不到,你幾時去?是否在機場取車直接去大洋路?

EASTER, 係機場取車, 但先去PHILLIP ISLAND. 第2日先去大洋路.

大宅

coney 發表於 19-3-20 09:40
EASTER, 係機場取車, 但先去PHILLIP ISLAND. 第2日先去大洋路.

我都係復活節前出發,在墨爾本玩5天,所以打算機場取車即去大洋路,住一日Apollo Bay。又或者在市中心玩兩日再即日來回大洋路,未諗清楚那計劃較適合,我有兩個6歲小朋友。

大宅

Ivysiman 發表於 19-3-20 00:55
請問你係吾係落機就去大洋路?機場取車市內還車?

係呀,墨爾本機場攞車,市區還車
我係用租租車(app)租的

大宅

vincelo29 發表於 19-3-19 16:33
謝謝你,7福斯公寓 (7 Falls Apartments)這間好嗎?

唔好意思,我唔清楚

大宅

我地先去悉尼, 再去MEL
打算在MEL 租三日車, 第一日DAY TRIP 去睇企鵝, 第二三日去大洋路慢慢行. 一晚在APOLLO BAY 過夜.

大宅

vincelo29 發表於 19-3-20 09:59
我都係復活節前出發,在墨爾本玩5天,所以打算機場取車即去大洋路,住一日Apollo Bay。又或者在市中心玩兩 ...

我有個1歲半b,果陣係機場攞車直落大洋路,住Apollo Bay 3日2夜再番墨爾本市區

大宅

想問現在十二門徒石有無得坐直升機架?

大宅

catfung 發表於 19-3-21 16:26
想問現在十二門徒石有無得坐直升機架?

可否即場參加?一架可坐多少人?謝謝

大宅

回覆 vincelo29 的帖子

我搵到, 係有架, 唔駛BOOK, 可即場報名.https://www.12apostleshelicopters.com.au/

15分鐘行程, 每位AUD$290

坐直升機真係要睇當日天氣情況而家, 唔敢咁早BOOK 定.

大宅

catfung 發表於 19-3-29 17:34
回覆 vincelo29 的帖子

我搵到, 係有架, 唔駛BOOK, 可即場報名.https://www.12apostleshelicopters.com.au ...

Thanks

複式洋房

coney 發表於 19-3-20 09:40

請問你們係吾係自駕去Philip island ,第日連車帶人去坐船去大洋路?因我打算暑假去,船票難吾難買?

首頁

尾頁

跳至