使用意見

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位用戶

BK app 3.8.9 版本已上架,是次版本更新如下:
修正已知問題

各位在安裝 (或更新至) BK app 3.8.9 版本後,使用上遇到任何問題/故障,煩請在本集中帖內報告;如有任何使用意見,亦請在此貼出,有關問題及意見都會直接交予程式開發員跟進。謝謝!

如遇到任何故障問題,請提供以下資料:
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容;
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-操作系統版本 ( IOS / Android )。

謝謝!

立即安裝最新版本吧 !

如國民使用後覺得此版本能帶給您更好的體驗,請到 App Store 或 Google Play 給予正面評價,我們會繼續努力,不斷改善。謝謝支持 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

特派員 發表於 19-3-19 09:27
各位用戶

BK app 3.8.9 版本已上架,是次版本更新如下:

已經update咗最新嘅bk apps3.8.9, 仍然出現經常彈apps。睇咗主題,想撳入去睇內容或者回覆會黑色畫面。另外如果冇數錯應該第六次通知我已經升咗做翡翠宮,網站是否仍然未維修好呢?

不要從別人的嘴裡去認識我

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-21 09:59
已經update咗最新嘅bk apps3.8.9, 仍然出現經常彈apps。睇咗主題,想撳入去睇內容或者回覆會黑色畫面。另 ...
你好,請提供手機型號及Android OS版本。

經常彈app -
請問是執行什麼操作時會出現? 例如 : 按【引用回覆】/【回覆樓主】/【發佈】etc ...
彈app後,頁面是停留在哪處? 或是完成退出 BK app ?

出現黑色畫面 -
撳入去看內容,是經提醒進入或是直接在主題列進入 ?
出現黑屏後,是否要退出 BK app 才能再進入 ?
回覆會黑屏,是不是按【引用回覆】/【回覆樓主】?

謝謝 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

特派員 發表於 19-3-21 10:31
你好,請提供手機型號及Android OS版本。

經常彈app -

謝謝特派員回覆
手機Samsung Galaxy A7(2016),型號SM-A7100
黑色螢幕,好多時係版塊見到主題合適,想撳入去睇內容就黑屏。之後按手機上一頁嘅箭咀但係都冇反應,就要退出bk apps,再入來睇。
另外回覆時黑屏通常係引用回覆時會咁。都係同睇主題嘅做法一樣。

另外呢三日收到pm,但要自己撳入去私訊嘅位置先睇到有紅點提示訊息。以前頂手機上面會顯示。
謝謝幫忙

管理員

crystal媽咪 發表於 19-3-21 18:32
謝謝特派員回覆
手機Samsung Galaxy A7(2016),型號SM-A7100
黑色螢幕,好多時係版塊見到主題合適,想撳入 ...

你好,請問查不查到三星手機的作業系統 ( android ) 是什麼版本 ?
通常按 引用回覆 後,會出現黑屏 ( 還沒打字及發佈 ),是嗎 ?
通常是發生在哪一版面 ? 會不會是主題有很多頁數或圖片才出現 ?
出現黑屏的次數多嗎 ? 之前使用的舊版app ( 例如 : 3.8.8 )會嗎 ? 或是更新後才會。謝謝 !

寶石宮

特派員 發表於 19-3-22 09:29
你好,請問查不查到三星手機的作業系統 ( android ) 是什麼版本 ?
通常按 引用回覆 後,會出現黑屏 ( 還沒 ...

我晏啲搵人幫手睇下查唔查到係咩版本。 通常係想撳掣回覆就會黑屏,未打字嘅。
冇規定係邊一個版面,理財版、夫妻情感或者自由講場都試過。 剛才手機最頂收到有訊息,撳入去有突然間變曬全部空白(如下)。要經下面紅點再咁提醒先睇到。
以前舊版3.8.8會有問題出現,但唔會每日都有。

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

今日已超過30次

複式洋房

回覆樓主:

已更新最新版本,但都係睇唔到人頭像,post 裡面嘅圖片,手機型號:華為mate 20,謝謝!

管理員

nganc9 發表於 19-3-23 18:59
今日已超過30次
你好,我們會將問題轉交程式開發員了解,謝謝 !

管理員

ivy1021 發表於 19-3-25 14:42
已更新最新版本,但都係睇唔到人頭像,post 裡面嘅圖片,手機型號:華為mate 20,謝謝!

...
重置 BK app 後,問題已解決,謝謝支持 !

管理員

crystal媽咪 發表於 19-3-21 18:32
謝謝特派員回覆
黑色螢幕,好多時係版塊見到主題合適,想撳入 ...
你好,如重置後,再有任何問題,請通知我們,謝謝 !

另 PM 推送問題,已經修復。

寶石宮

特派員 發表於 19-3-25 17:45
你好,如重置後,再有任何問題,請通知我們,謝謝 !

另 PM 推送問題,已經修復。

明白, 暫時沒有問題。
謝謝回覆及幫忙

首頁

尾頁

跳至