自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

blackberry 發表於 19-3-19 12:21
我鍾意佢2個喎

me too
霆鋒同番王菲一齊事業都好好多,人都正常好多啦

blackberry    發表於 19-3-19 12:36

珍珠宮

guigui82 發表於 19-3-19 11:57
係,當年佢地結婚, 我覺得係金童玉女嘅結合。
可惜事如願遺。

伯爵府

zola 發表於 19-3-19 11:43
有幾秒殺呢
入到秒殺1分

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kwan251 發表於 19-3-19 12:04
請問那句係秒殺
是否“黐線”這2個字

同問

男爵府

chengcheung 發表於 19-3-19 12:33
me too
霆鋒同番王菲一齊事業都好好多,人都正常好多啦

呢度唔係至憎D搶人男朋友同老公嘅女人咩?柏g當年唔係王菲度搶霆鋒咩?佢搶咗人男朋友人地王菲聲都冇聲,佢同個老公散咗唱到人暈。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

千千萬萬 發表於 19-3-19 12:42
呢度唔係至憎D搶人男朋友同老公嘅女人咩?柏g當年唔係王菲度搶霆鋒咩?佢搶咗人男朋友人地王菲聲都 ...

冇記錯pg係佢地方手後先同lemon 一齊,本來咪好囉,做乜要同EC世紀重逢合照呢!係男人都接受唔到啦,個個講到男的錯哂,bk單親媽媽最偉大

珍珠宮

回覆樓主:

檸檬同阿菲唔襯! 同栢芝襯好多!

子爵府

CathyChan1126 發表於 19-3-19 11:04
其實個個都想佢地真分手

男爵府

hellohelloruby 發表於 19-3-19 11:13
我想佢同返柏G一齊

照顧個仔同老婆仔

男爵府

karshing 發表於 19-3-19 13:37
檸檬同阿菲唔襯! 同栢芝襯好多!

曾經係沙田返工見過佢兩個真人簡直係金童玉女

侯爵府

Audrey1999 發表於 19-3-19 11:03
藝人謝霆鋒與王菲復合以來愛得甜蜜,惟近日卻有傳兩人已分手,更傳霆鋒與去年底宣布離婚的內地女星楊冪有新 ...

唔講其他責任問題,只說感情,我其實覺得謝王兩人才是真愛⋯⋯
(可能好多人唔認同想打我⋯⋯ )

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

是旦啦,對男方冇好感
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

公爵府

兩個人一齊開心未得,
唔結婚都可以,
合則來,不合則去,
結左婚未一樣有人離婚

大宅

SuperChanB 發表於 19-3-19 12:21
我想佢同返柏芝一齊,但係柏芝而家又生多一件

無所謂啦,王菲同佢分手後都同李亞鵬生左個女啦,咪又復合

珍珠宮

Audrey1999 發表於 19-3-19 11:03
藝人謝霆鋒與王菲復合以來愛得甜蜜,惟近日卻有傳兩人已分手,更傳霆鋒與去年底宣布離婚的內地女星楊冪有新 ...

佢同王菲登對好多,愛好脾性又夾到。

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

是但啦,同邊個都唔駛上心

珍珠宮

千千萬萬 發表於 19-3-19 12:42
呢度唔係至憎D搶人男朋友同老公嘅女人咩?柏g當年唔係王菲度搶霆鋒咩?佢搶咗人男朋友人地王菲聲都 ...

X2。
三個人中,王菲性格最磊落。

公爵府

牛年勳章

就係答呢兩個字

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

咁就叫秒殺?呢句嘢日日都好多人講

男爵府

blackberry 發表於 19-3-19 13:13
冇記錯pg係佢地方手後先同lemon 一齊,本來咪好囉,做乜要同EC世紀重逢合照呢!係男人都接受唔到啦,個個 ...

唔係喎,係咁喎:

謝霆鋒的拍拖史大家都知道,先系喺自己19歲嗰年大膽認愛30歲王菲,之后,由于張柏芝的介入鋒菲分手,謝霆鋒同張柏芝拍拖結婚生育兩個仔,但系世事難料丫,謝霆鋒最終同張柏芝離婚,又同王菲行到咗一齊。

首頁
12345...8

尾頁

跳至