夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

前兩個星期我突然決定四月去旅行, 見仔仔提早放假, 但很多間酒店apply了, 過幾日又話無房, 本來攪到唔想去, 因為公司有二天見客, 尾個天要閃左去, 不過今次開會唔算重要, 下面D 人都攪得掂........
但仔仔聽到好失望...... 最後旅行社建議這間, 上網看過位置都OK, 拿拿聲比錢, 點知同朋友講, 朋友話係XXX......
立即上網看, 真的來頭不少, 希望touch wood 無怪事啦...

我實在太大意了, ......

本來想唔比太太知, 瞞到回來, 但諗落兩公婆應該無秘密......

大宅

開心吸收勳章

我會轉去第二到玩

子爵府

kelly_chan16 發表於 19-3-19 14:28
我會轉去第二到玩

我都看了其他人的評語, 好多都話無事, 按我太太的性格, 比左錢應該住左先算.
不過諗緊好唔好話聲比佢知.....

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-19 14:41
我都看了其他人的評語, 好多都話無事, 按我太太的性格, 比左錢應該住左先算.
不過諗緊好唔好話聲比佢知... ...

我想不要講了越少人知越好,男人老狗科學啲啦?我09年要咗秀茂坪間問題屋?一住就8年不知幾順又方便,舊年吾夠住先比大仔換取居屋!生平不作…………?

tansyneko    發表於 19-3-21 13:49

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

stella^^ 發表於 19-3-19 15:20
我想不要講了越少人知越好,男人老狗科學啲啦?我09年要咗秀茂坪間問題屋?一住就8年不知幾順又方便,舊年 ...

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

知道左個心仲"仍"住"仍"住啦, 唔知會安心D

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PTMCYS 發表於 19-3-19 14:07
前兩個星期我突然決定四月去旅行, 見仔仔提早放假, 但很多間酒店apply了, 過幾日又話無房, 本來攪到唔想去, ...

唔講

子爵府

我想不要講了越少人知越好,男人老狗科學啲啦?我09年要咗秀茂坪間問題屋?一住就8年不知幾順又方便,舊年 ...

剛講了, 佢話比左錢都照住啦.., 其實係佢負責同旅行社book, 但最後決定的人係我.....

我比其他人較易遇上, 已有5 次在酒店的經歷, 4次係同朋友或同事一間房.....還有其他的....., 我老家和太太都知道, 所以唔係只聽人講而怕, 我自己已可以寫書了........, 我剛才在網上查完, 都有問自己, 頂... 都有5 次啦...., 仲怕咩.....

其實邊到都會有機會遇到, 不過明知都去係第一次...

其實我不嬲都唔想比太太知或擔心, 但在十年前的一個夏天, 我感覺屋企有, 但沒跟太太講, 過了幾天, 太太/ 仔仔分別問我, 發現屋企的怪事.....

之後我們共同渡過了, 所以為何今次, 我都想她知道......

子爵府

師姐, 妳可能殺氣大呀

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-19 16:08
師姐, 妳可能殺氣大呀

哈哈我殺氣大不大就吾知?不過我是屬火既因我去睇過三世書要比錢!話說2005年簽紙離婚心情跌落谷底?就飛去美國探親兼散心,咁啲親友提議不如參加當地3天三藩市之旅啦?我自己一個好彩有位女士和我孖房?可能係平團費住間爛鬼酒店,房門都鎖吾到又話咁夜冇得整?瞓到半夜就感覺比鬼宅?真是動彈不得好像有九大石壓住!我生平第一次遇上!

男爵府

前兩個星期我突然決定四月去旅行, 見仔仔提早放假, 但很多間酒店apply了, 過幾日又話無房, 本來攪到唔想去, ...

兩公婆無秘密應該唔係用係呢件事上吧

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

koalachan2002 發表於 19-3-19 20:19
兩公婆無秘密應該唔係用係呢件事上吧

不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

PTMCYS 發表於 19-3-19 15:59
剛講了, 佢話比左錢都照住啦.., 其實係佢負責同旅行社book, 但最後決定的人係我.....

我比其他 ...
Ching,能分享下經歷?

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-19 15:57
唔講
你哋陽氣夠應該未必會撞到, 講咗仲疑神疑鬼

認同,認同。

男爵府

PTMCYS 發表於 19-3-19 15:59

我比其他 ...

。。

侯爵府

你c9怕唔怕鬼,如果怕再訂另一間酒店,如果似我唔怕鬼,只怕無錢(嘥錢)照住可也

男爵府

請問邊道,能大概比少少酒店名嗎?

大宅

其實可以叫旅行社幫忙換酒店,應該可以,因為佢地長期有contract, 同埋唔會即pay

子爵府

Naughty917 發表於 19-3-20 08:14
其實可以叫旅行社幫忙換酒店,應該可以,因為佢地長期有contract, 同埋唔會即pay
...

我係訂package, 唔好話無得改, 就算有要事, 少1個人去都唔得....

我同永安訂.... 以前都係即pay...

子爵府

秋思 發表於 19-3-19 23:19
請問邊道,能大概比少少酒店名嗎?

回來才說.

心水清會大概估到.

首頁
12345...9

尾頁

跳至