自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

做個靚太 發表於 19-3-19 22:46
我配服佢有勇氣向佢老公開聲求助。。
係囉~ 唔知佢點同老公講

男爵府

Gmama 發表於 19-3-19 23:13
真係大把人受呢!咁受人氹去比錢一個素未謀面的,很神奇,要同老公講,原來我駛錢去買包包,真係好識諗, ...

上次有個女人比人呃, 對方話係哈利王子佢都信, 哈哈哈哈哈哈

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-19 23:14
好似之前有一個係查理斯王子

係哈利王子,

子爵府

呢單咁似早排夫婦版果個case 嘅?又係飛機師!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

orangeca 發表於 19-3-19 23:22
係哈利王子,

謝謝告知。我記得係王子,不過唔知乜嘢王子
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

skac 發表於 19-3-19 23:23
呢單咁似早排夫婦版果個case 嘅?又係飛機師!

呢個係咪又係有幾個小朋友先?夫妻版嗰個有三個定四個小朋友

瑪瑙宮

大廚勳章

orangeca 發表於 19-3-19 22:49
好多係大齡女人發姣

法老王個妹。。。。。發老姣囉。。。其實皮都巢經又收仲求什麼戀?現代愛情故事長老版?
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

回覆樓主:

想知佢老公之後會點對佢囉

水晶宮

畀面勳章

seaheart88 發表於 19-3-19 23:26
法老王個妹。。。。。發老姣囉。。。其實皮都巢經又收仲求什麼戀?現代愛情故事長老版?
...

又白痴又發老姣

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-19 23:14
好似之前有一個係查理斯王子

追問騙徒「為甚麼不選我?」

https://www.hk01.com/談情說性/222780/缺愛症-戀網絡-哈里王子-遭騙財-奮不顧身付出全因渴望愛

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-19 23:09
無派帽
都冇見面

色即是空 騙徒求財

寶石宮

Poyau 發表於 19-3-19 23:29
追問騙徒「為甚麼不選我?」

https://www.hk01.com/談情說性/222780/缺愛症-戀網絡-哈里王子- ...

呢個我而家諗起。女人話睇電視話佢要結婚,佢話咩政治婚姻、唔係自願

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

所以要提醒自己,年紀大咗,寧去公園耍太極,莫上fb 慰藉聊

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

ksviola 發表於 19-3-19 22:29
點開口同c6解釋

係呢。。。點解仲敢話俾c6知,佢春心動呢
我是一隻喵

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-19 23:33
呢個我而家諗起。女人話睇電視話佢要結婚,佢話咩政治婚姻、唔係自願
...

真愛

寶石宮

Poyau 發表於 19-3-19 23:38
真愛

這些機會不是屬於我的

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-19 23:39
這些機會不是屬於我的

fb大把機師/軍人/海洋工程師任揀

寶石宮

Poyau 發表於 19-3-19 23:42
fb大把機師/軍人/海洋工程師任揀

我有fb交友邀請,一個係理財策劃師,一個係廚師

珍珠宮

orangeca 發表於 19-3-19 22:19
已婚婦人去年於Facebook認識一名「美國飛機師」,兩人相識僅月餘,對方便聲言會寄送她價值逾10萬美元的名貴 ...

豬一樣

珍珠宮

唔明白點解會在FB接受39547嘅邀請
現在仲有啲人已經搬去LinkedIn搵target
去bar都唔會隨便識人,點解網上就完全冇防備?

首頁
12345...6

尾頁

跳至