夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

HLGrape 發表於 19-3-20 18:25
呢個時候我諗搞番掂個老公緊要過陪個女,個女咁細又有你媽照顧,唔會有咩事,佢大個都唔會記得你呢幾個月 ...

都啱,因為我當局者迷,你提醒左我,thank

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Leung.c9 發表於 19-3-20 18:50
其實我攞緊個平衡 一星期我都兩邊走

洋房

Lumon 發表於 19-3-20 18:27
男人一開始有意慾去網上識女 你刪左佢又加番人其實佢有心郁郁 愈得唔到就愈好奇同貪新鮮。你只可以睇緊啲佢 ...

點睇吖大人大者,我覺得越管越反感

洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-20 18:55
有啲人另一半唔喺身邊就身痕。 好好拿捏。 趁未出事(cool)煲

依家佢就係身痕囉!

子爵府

畀面勳章

你都未有工返,就應該抱番個女返屋企住啦。。唔明點解你响娘家由十一月住到依家。。你老公係衰,但你都好有問題,依家你應該快啲搞番掂個老公先,俾返多啲做爸爸及老公應有的責任佢。。

男爵府

Leung.c9 發表於 19-3-20 18:50
其實我攞緊個平衡 一星期我都兩邊走

梗係返去主場先啦,老公返工你就返去睇女,老公一放工就痴住,先唔好比佢咁多空閒時間同外面個件吹水先,再慢慢謀對策,但返去一定係第一步

別墅

Leung.c9 發表於 19-3-20 19:06
點睇吖大人大者,我覺得越管越反感

我意思係你返老公身邊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Leung.c9 發表於 19-3-20 19:07
依家佢就係身痕囉!

珍珠宮

你應該即刻返屋企。女女有媽咪照顧住唔怕,反而今次有咩閃失變單親或假双親,對女兒仲大影響

如果只係開始咗兩三個星期都仲可以marn,返到去唔好只係鬧佢同個女人嘅嘢,因為其實你都有責任。佢當然錯,但現在係修補關係時間,不是追究責任。一玩追究就玩完,只會鬧交收場

回家吧!低低地慣一鋪,話你知自己忽略佢,希望佢體諒你只係生完情緒波動。修補咗先,之後再算

洋房

jeremylui83 發表於 19-3-20 19:20
你都未有工返,就應該抱番個女返屋企住啦。。唔明點解你响娘家由十一月住到依家。。你老公係衰,但你都好有 ...

我有諗過抱個女返去 但個女唔肯跟我 喊到癲

洋房

koalachan2002 發表於 19-3-20 19:22
梗係返去主場先啦,老公返工你就返去睇女,老公一放工就痴住,先唔好比佢咁多空閒時間同外面個件吹口先, ...

我返去陪佢佢就日日出街,出到四五點先返屋企,返我有返但真係好氣餒,好似消磨緊我對佢既耐性

洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-20 19:26
我知佢係身痕,問題而家唔係要喺老公同女之間取平衡點,應該著重返老公多啲
...

佢錯,我返去,佢咪覺得我無野繼續傾,佢只會繼續唔尊重我

洋房

唔好煩我 發表於 19-3-20 19:31
你應該即刻返屋企。女女有媽咪照顧住唔怕,反而今次有咩閃失變單親或假双親,對女兒仲大影響

如果只係開始 ...

忽略佢?唔知佢諗乜!佢日日多姿多彩 我唔係屋企佢反而仲開心。可能你話 我唔返屋企佢緊係出街啦,我返屋企佢都係出街,day day 添啊,可以點 返到黎 我又訓左 起身喇 佢又話約左人要出去

男爵府

Leung.c9 發表於 19-3-20 19:47

搵間靜靜地既餐廳,平心靜氣同佢傾下,你問下佢知唔知自己做緊乜?個女仲咁細,試下從個女個方面同佢傾下

洋房

koalachan2002 發表於 19-3-20 19:55
搵間靜靜地既餐廳,平心靜氣同佢傾下,你問下佢知唔知自己做緊乜?個女仲咁細,試下從個女個方面同佢傾下
...

係屋企摸住酒杯底都唔肯傾 佢所有野都收埋 佢係要去到盡頭佢先肯傾個啲人

寶石宮

Leung.c9 發表於 19-3-20 19:47

洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-20 20:09
佢做錯咗,但係暫時仲未出軌。你返去,可以唔駛特登講呢件事住,你仲唔睇住頭家,只怕你想再睇嘅時候冇機 ...

返去扮無野?

寶石宮

Leung.c9 發表於 19-3-20 20:12
返去扮無野?

洋房

crystal媽咪 發表於 19-3-20 20:13
我冇睇曬你全部留言,你係呢幾個月一直都冇返去定係間唔中有返去?

佢知唔知你發現到佢呢件事?

坐完月後 我都有返去 一星期三至四到。知道啊 我忍唔住踢爆佢

寶石宮

Leung.c9 發表於 19-3-20 20:15
坐完月後 我都有返去 一星期三至四到。知道啊 我忍唔住踢爆佢

首頁

尾頁

跳至