潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

aiko比比 發表於 19-3-20 21:44
最見到多人用左 我本身用開細嘅斜揹袋 但等左chanel 20cm 好耐都未有貨 又唔想搵代購買 但Goyard大袋型啲 p ...

大細我都用緊,但大用得最多,細嘅真係女人啲唔夠 casual

禁止訪問

男爵府

aiko比比 發表於 19-3-20 23:40
究竟買Chanel 20cm好定GM好我知兩者好大分別 價錢都差好遠 但我只會買一個
...

呢排間唔中都見到mini 20喎

不過羊皮

wcpcelia    發表於 19-3-21 09:23

大宅

pm size 應該OK。我160之前買咗只GM太大最後都放咗。

男爵府

我用pm,裝到好多野,個人覺得好用過gp36,之前Cc 20cm,唔好用,放咗換了woc

伯爵府

I have two GM
They are just amazing
I love GM very much

禁止訪問

大宅

aiko比比 發表於 19-3-20 21:44
最見到多人用左 我本身用開細嘅斜揹袋 但等左chanel 20cm 好耐都未有貨 又唔想搵代購買 但Goyard大袋型啲 p ...

我買左GM. 覺得好正,好好睇!

大宅

回覆樓主:

Chanel 20同goyard 分別好大

我本身會用goyard返工,方便而且實用。
Chanel 就通常出街先會用,因為袋既野好少
You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

首頁

尾頁

跳至