嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位媽媽前輩,求分享sinbii揹帶嘅用法感。

我對佢有個大大嘅hipseat腰包甚有好感,
但想知佢承重、舒適度、BB安全各方面如何?

求指教

同埋想知有咩平台買會比較平?

大宅

kusa55kame 發表於 19-3-21 23:06

我女3歲時間唔中落雨天仲用嚟揹住佢,個承重都ok唔會揹到腰酸骨痛。大脾位附近有加厚到墊,唔會磨擦到小朋友大脾損,設計好貼心。佢個腰包非常好用,裝到好多雜物,我銀包電話鍾意放係嗰度,唔使經常要摷手袋拎咁唔方便。

你問邊度買最平? 其實佢間唔中百貨公司都會做減價賣$1200左右,但如果你唔係真係話好急要買,建議你等到會展荷花bb展買會抵好多,我嗰條嗰時係bb展買會場限售價$1088,相信平時百貨公司點做減價都唔會夠佢平。你可以係fb留意住Sinbii專頁幾時出廣告會係邊度做減價。或者你唔介意2手嘅,都可以係網上留意下有冇媽媽放d 2手揹帶,8,9成新我見有人放$500-600都買得過。

大宅

睛靈勳章

好用,出街好方便,我裝到銀包,電話,鎖匙,紙巾,尿片,乾濕紙巾

複式洋房

有個袋位勁方便
一個人帶bb出街時
近近地嘅話可以唔洗帶袋
咩都放晒入去

複式洋房

Sinbii bb孭袋手工粗劣。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至