自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

對我嚟講,所有回禮禮物都多餘

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你問後生、呢到班c9、長輩個個意見唔同,有人鍾意有人覺得多餘,問得幾多。係我就送自己認為好既野,就唔到每個人。

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

尿袋人人都已經有,
再送就變電子垃圾
我寧願要粒朱古力好過

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

我都唔鍾意收到有新人名嘅禮物

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

joyce209 發表於 19-3-22 00:17
想送刻了有新人名的充電寶作回禮,請問會很多餘嗎?
我爬文見啲人話唔中意收到刻有人名的回禮。

幾大容量,如果得3000ma 就唔好了

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

月見草 發表於 19-3-22 01:04

剛剛今日喺Facebook見到,可以參考一下。

用蜜糖一樣,d人唔拎架

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

apelok 發表於 19-3-22 00:35
會照收,但一定會揾貼紙遮住個名

我立刻想起 爱回家 大龍生,Sorry 牌尿袋~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

kyk 發表於 19-3-22 03:32
我諗真係冇乜人 care 有冇回禮禮物,我本身都唔鐘意。冇應該都唔會有人怪你,有反而彈多過讚! 基本上你發帖 ...

x 2

收到 條红衫 一定驚喜過收 尿袋~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

回覆樓主:

有次婚宴, 新人放咗d有長棒仔的candy, 有星形、心型在每枱轉盤上, 客人喜歡就拿走, 我都拿了幾枝回家給仔及工人姐姐。咁樣簡簡單單仲好。

水晶宮

回覆 lololala 的帖子

我當年都費事煩,直接夾封十元當回禮算。

子爵府

回禮禮物真的好無聊
如果一定要送,高級朱古力啦,一人一兩粒好啦,可以即刻食左去,不用拎

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kmbb519 發表於 19-3-22 00:57
乜咁多jm 唔鐘意我仲想話好好添..... 我覺得實用,好過擺設/糖..... 我唔介意有人名丫,紀念嘛. ...

我ok呀如果質量可靠
尿袋有幾多人揀款呀,用到咪得囉

珍珠宮

回覆樓主:

呀嬌都係送尿袋
我諗普通人應該唔會送大廠牌尿袋,送平既怕爆炸害左人

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

講真今日社會咁富裕,需要嘅想要嘅,幾廿蚊一早自己買左
你送咩餐具飲管原子筆,老實講對我黎講都係垃圾(需要一早買左,想要唔會買唔起)
買食物都好,大家歡喜食完唔見左,唔阻地方

水晶宮

lololala 發表於 19-3-22 00:27
夾返封$10 或 $ 20 小利是同請帖一齊,簡簡單單又一定有用。

好多有d已唔回禮

男爵府

金金人 發表於 19-3-22 01:14
諗起愛回家

我覺得好似回d 食得既野實際d

Me 2

侯爵府

送雪糕卷仲好,自己唔岩食送俾小朋友都方便,實有人要唔會浪費
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

其實真係唔想拎住嘢走。

大宅

我收到過盆栽仔,擺喺度任拎,我拎左2盆

大宅

美好大世界2017勳章

joyce209 發表於 19-3-22 00:17
想送刻了有新人名的充電寶作回禮,請問會很多餘嗎?
我爬文見啲人話唔中意收到刻有人名的回禮。

我鐘意呢個多過啲蜜糖同朱古力。慈善野。每個人既感覺不同。不過應該好多長輩會攞多幾個。。。哈。

首頁
12345...9

尾頁

跳至