自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

牛年勳章

大阪燒 發表於 19-3-22 02:15
小朋友只會在圍欄內玩,d玩具都係佢平時啱玩果d

有D痕很平衡。會不會是小朋友’挨‘住圍欄跣住移動擦到。而且有啲痕附近有一些圓點印。又會不會是他瞓了在玩具上滾動造成

禁止訪問

侯爵府

大阪燒 發表於 19-3-22 01:14
家菲傭已來了差不多四個月,工作表現良好,勤力,對兩個小朋友也很有心機,所以我們也頗信任她。直到今天, ...

少少似 r 背脊的痕,我自己有時 r 也有幾條,我沒有留指甲的

但呢d係幾條,會不會姐姐暗 bb 瞓時用支筆頭同佢 r 背脊?

水晶宮

ywsha2018 發表於 19-3-22 04:50
有冇裝cam? 咁明顯傷痕,比我會即時換姐姐

X2

男爵府

冇可能會r到咁正中位 相信點玩玩具冇可能 你有懷疑應該查真相 今日劃癢 第時點你都未知 吾通要出大件事做父母既先醒覺?

水晶宮

回覆樓主:

如果佢隻手鞋,有倒刺,幫幫bb沖涼時就會唔覺意整到佢,bb的皮膚好薄的,我試過

水晶宮

家菲傭已來了差不多四個月,工作表現良好,勤力,對兩個小朋友也很有心機,所以我們也頗信任她。直到今天, ...

我有指甲時,而又天氣乾燥時,幫我仔r背脊,佢都有呢d痕的。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好誇張喎
自己應該整唔到
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

回覆樓主:

沖涼會否用海綿、紗巾之類? 會否上面有微細硬物,沖涼捽幾下無留意而刮到?

水晶宮

ope 發表於 19-3-22 04:57
少少似 r 背脊的痕,我自己有時 r 也有幾條,我沒有留指甲的

但呢d係幾條,會不會姐姐暗 bb 瞓時用支筆頭 ...

我都覺係r背脊既痕

複式洋房

love2talk 發表於 19-3-22 07:08
我有指甲時,而又天氣乾燥時,幫我仔r背脊,佢都有呢d痕的。

有可能。有些大人皮薄,都有機會隔住衫都r 到咁。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

沖涼洗背脊時抓到咁?

水晶宮

大阪燒 發表於 19-3-22 04:18
像不像這樣的痕跡?(如圖)最近買了畫板上的筆,半夜想起,這支筆一直收起來,因為小朋友還小,怕危險,但 ...

冇你既痕咁傷,佢嗰啲明顯係好淺,係薄薄嗰啲皮傷

伯爵府

almaly 發表於 19-3-22 04:34
有D痕很平衡。會不會是小朋友’挨‘住圍欄跣住移動擦到。而且有啲痕附近有一些圓點印。又會不會是他瞓了在 ...

有同感,通常R痕會用三隻手指,每組傷痕會有三條線。

男爵府

似係有野界到。
如果姐姐表現良好,我會信。
我仔都成日整親,無大礙就算。
我唔會炒,但自己睇緊d.

大宅

大阪燒 發表於 19-3-22 02:04
之前幾信任佢都好,我都好難相信佢係無心,如果聽日報警驗傷之後,警察會點樣做,我先生話呢d小事,過幾日 ...

作為父母,你可以放心自己既寶貝俾個講大話既姐姐湊嗎?今次花背脊,下次撞到頭或者飲漂白水咁點算?你個女咁細,發生咩事都唔識表達。
男人成日怕煩就話d野係小事,個女你自己生架,佢再有咩損傷,到時後悔就大遲。就算唔做野住都要照顧好佢啦!

男爵府

almaly 發表於 19-3-22 04:34
有D痕很平衡。會不會是小朋友’挨‘住圍欄跣住移動擦到。而且有啲痕附近有一些圓點印。又會不會是他瞓了在 ...

我都係咁諗。似刮落一處死物

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

睇定d, 你仲要照顧細既,俾但睇傷痕,叫佢小心啲湊,叫你老公去裝cam

伯爵府

親子王國15週年勳章

被袋,枕頭套嗰啲?或者拉鍊
C6大人都會,有時成身都係

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆 大阪燒 的帖子

見到都肉赤

首頁
12345...11

尾頁

跳至