親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

嚟緊復活節想去深圳觀瀾湖玩,有一個十歲一個八歲,如果去三日兩夜會唔會太多? 因為冇自助餐,如果食嘢多唔多選擇?

男爵府

啱ga, 輕鬆三日兩夜,一晚趕D,我cheap 去咗整兩日一夜,重未玩曬

伯爵府

你最好check左有無房先喎, 因為較早前睇過已經爆爆地...

wcpcelia    發表於 19-3-23 14:53

水晶宮

tlhsa 發表於 19-3-22 11:35
嚟緊復活節想去深圳觀瀾湖玩,有一個十歲一個八歲,如果去三日兩夜會唔會太多? 因為冇自助餐,如果食嘢多 ...

Ok架、我一晚就太趕、果度有個大商場好多野食同玩、仲有d手工藝體驗、都係有免費車坐幾分鐘就到

wcpcelia    發表於 19-3-22 14:51

大宅

回覆樓主:

你紅日嗰幾日去嗎?我1個幾月前問官網,紅日嗰幾日有啲已經冇房了,你要快啲問左先

別墅

DJpoodle 發表於 19-3-22 14:03
你紅日嗰幾日去嗎?我1個幾月前問官網,紅日嗰幾日有啲已經冇房了,你要快啲問左先
...

我琴日透過微信問客服,佢有間大房俾我,就係大房嗰幾日,你都可以問下客服。

大宅

babyyinhei 發表於 19-3-22 18:33
我琴日透過微信問客服,佢有間大房俾我,就係大房嗰幾日,你都可以問下客服。
...

我就係問完官網話冇房,之後再問其他agent反而有,所以book左了,我估其他agent都 hold左唔少房

大宅

DJpoodle 發表於 19-3-22 18:41
我就係問完官網話冇房,之後再問其他agent反而有,所以book左了,我估其他agent都 hold左唔少房
...

請問你經邊到訂房?謝謝

伯爵府

DJpoodle 發表於 19-3-22 18:41
...

請問邊到有得book

伯爵府

tlhsa 發表於 19-3-22 11:35
嚟緊復活節想去深圳觀瀾湖玩,有一個十歲一個八歲,如果去三日兩夜會唔會太多? 因為冇自助餐,如果食嘢多 ...

請問係咪官纲book,係咪要比信用卡资料?

大宅

VVYEUNG 發表於 19-3-22 23:56
請問你經邊到訂房?謝謝

Fb search 'my travel'

大宅

superkingdom 發表於 19-3-23 07:11
請問邊到有得book

Fb search 'my travel', 我1個月前thro佢地book, 而家唔知仲有冇房了

大宅

DJpoodle 發表於 19-3-23 07:20
Fb search 'my travel', 我1個月前thro佢地book, 而家唔知仲有冇房了

Thank you! 睇左了,太遲冇房了><

大宅

VVYEUNG 發表於 19-3-23 09:13
Thank you! 睇左了,太遲冇房了><

可以試下東莞觀瀾湖,遠深圳觀瀾湖15mins車程左右,上次官網個客服話深圳full左,跟住就提議我book東莞

大宅

DJpoodle 發表於 19-3-23 10:44
可以試下東莞觀瀾湖,遠深圳觀瀾湖15mins車程左右,上次官網個客服話深圳full左,跟住就提議我book東莞
...

感謝您的回覆,已經冇房了,不過book到附近的Hard Rock住一晚,希望你玩得開心
喇,謝謝

侯爵府

vencyk 發表於 19-3-22 12:08
啱ga, 輕鬆三日兩夜,一晚趕D,我cheap 去咗整兩日一夜,重未玩曬

請問你之前去有冇在皇崗搭佢地d shuttle bus?

男爵府

katrinamama 發表於 19-3-23 21:24
請問你之前去有冇在皇崗搭佢地d shuttle bus?

自己滴滴

男爵府

vencyk 發表於 19-3-22 12:08

請問係咪皇崗去近啲?我見附近好似得個商場,仲有冇其他野玩? 如果去萬象城之類既playhouse 路程要30分鐘,請問可介紹行程嗎?book 左2晚, 對深圳唔熟, 先謝謝

男爵府

QABABY 發表於 19-4-23 07:13
請問係咪皇崗去近啲?我見附近好似得個商場,仲有冇其他野玩? 如果去萬象城之類既playhouse 路程要30分鐘 ...

我落馬州落過福田關,之後滴滴打車好似大半個鐘,十百有找,因為佢個商場又大又多細路野玩,隔離又有手工製作,酒店游下水,tea吓,咁又一日,打golf, 遊樂場公園又有機動,幼稚園及初小sure 啱,不如留響到費事浪費時間同車錢,睇戲都得

男爵府

vencyk 發表於 19-4-23 12:20
我落馬州落過福田關,之後滴滴打車好似大半個鐘,十百有找,因為佢個商場又大又多細路野玩,隔離又有手工 ...

謝謝你

首頁

尾頁

跳至