自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

Chowying 發表於 19-3-22 14:38
可以考慮 投訴 誤導性遺漏嗎

有 d 過分

有D咁嘅條例??去銷委會投訴嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

TAKTAKB 發表於 19-3-22 14:45
有D咁嘅條例??去銷委會投訴嗎?

我都唔係好識, 咁一般人suppore鞋係一對一對相同碼數咁賣㗎嘛, 如果佢開倉冇人提你又冇凍個牌喺度話係賣緊鴛鴦碼嘅, 咁算唔算都係違反例如商品說明條例嗰邊, 因為好似報海關呢容易搞好多, 希望有高手嘅jm可以解答你
總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

TAKTAKB 發表於 19-3-22 13:14
去左SKECHXXx開倉,買左六對鞋,但其中三對是駑鸯碼
系我自已大意冇check清楚,以為 ...

打電話及E.MAIL去了解一下, 睇下咁大間品牌如何處理, 如何善後???

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

TAKTAKB 發表於 19-3-22 14:15
系間公司把不同碼數的鞋用索帶,索埋一齊,所以我大意見左鞋系自己码數,右腳也必然系相同碼數,冇唸到間公.司 ...

如果係咁,我覺得係公司問題喎

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

https://www.skechers.com.hk/zh_H ... leftmenu-contact-us
https://www.skechers.com.hk/zh_HK/customerservice?cid=leftmenu-contact-us

去問下佢地公司啦。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

收錢果個都真係收錢喎,佢醒少少都會睇到啦

子爵府

我最好笑既經歷係一次波鞋大清貨,係堆貨到搵到一隻岩心水既鞋,問佢另外一隻係邊到,想試埋。點知個答案係,只有一隻鞋咁多。

珊瑚宮

如是大人碼。可以不用掉。送比深水步天橋底男女露宿者當拖鞋著
玩具萬歲!

翡翠宮

多謝提醒

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

不退換?傻啦!換款換碼就話啫,而家擺明係出錯,冇道理唔換㗎

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

系間公司把不同碼數的鞋用索帶,索埋一齊,所以我大意見左鞋系自己码數,右腳也必然系相同碼數,冇唸到間公.司 ...
email或打個電話去問啦, 試過唔一定我, 但唔試一定唔得

伯爵府

andyman 發表於 19-3-22 15:08
https://www.skechers.com.hk/zh_HK/customerservice?cid=leftmenu-contact-us
https://www.skechers.com.h ...

thx

男爵府

真係要check清楚,亂到咁

伯爵府

angelacch 發表於 19-3-22 15:51
email或打個電話去問啦, 試過唔一定我, 但唔試一定唔得

你啱,希望間公司有D商業道德

子爵府

如果係咁,就係間公司嘅問題啦,樓主試吓執住依個point要求公司退換~

如果係平時自己搵鞋碼嗰啲開倉店,咁就只好怪自己大意

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

係咪最平用膠帶綑綁?過d一向都係唔同碼。

公爵府

cy101 發表於 19-3-22 13:24
......見到人拎住2隻都系左腳的鞋

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

象牙宮

mingchan122 發表於 19-3-22 16:20
係咪最平用膠帶綑綁?過d一向都係唔同碼。
下,咁都有人會買?
佢預人係一隻腳著?

子爵府

Waaa 原來索埋一齊
咁真係好cheap

伯爵府

開倉一向的貨係咁

首頁
12345...6

尾頁

跳至