自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

光頭好d

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

文文送 發表於 19-3-23 00:47
我揀肥,至少可以減肥
X2

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

AC117 發表於 19-3-23 07:50
EO2 Eddie 高但一睇不是好人,仲留白鬚 外表不是問題,自己接受到就ok,我家兩個男都係肥,唔想仔將來 ...

植髪種髪男人恩物,乜最高領導人係真髪
根本有得選擇光頭及肥胖不會選,現實環境隨著年齡改變,莫非要離婚

伯爵府

1928mickey 發表於 19-3-23 08:22
植髪種髪男人恩物,乜最高領導人係真髪
根本有得選擇光頭及肥胖不會選,現實環境隨 ...

唔好話男,女都好多唔怕熱不是真髮,肥同頭髮都無得揀,唔係話減就減,有幾多個彭于晏,姜B,兩樣都係男人死穴,接受到光頭好過遮遮掩掩,長期帶帽

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

littlect 發表於 19-3-23 00:23
我見有個廣告問女人究竟揀肥佬定光頭佬…jm你地2揀1又會點揀? 或係寧願單身都吾要呢?
...

要睇有幾肥喎,如果只係小肥,都ok既。但如果肥到肚腩好似4-5個月大咁,就no way。 其實光頭都冇問題,我寧願揀光頭都唔要地中海或bar code 頭。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

AC117 發表於 19-3-23 08:36
唔好話男,女都好多唔怕熱不是真髮,肥同頭髮都無得揀,唔係話減就減,有幾多個彭于晏,姜B,兩樣都係男人死穴, ...

寶石宮

199707100304 發表於 19-3-23 08:41
要睇有幾肥喎,如果只係小肥,都ok既。但如果肥到肚腩好似4-5個月大咁,就no way。 其實光頭都冇問題,我 ...

小肥算小肥 5呎光頭冇問題

男爵府

littlect 發表於 19-3-23 00:41
係會有,但吾算多囉…

張衛健尼D style ,我ok 㗎。

但肥貓,秦煌,嗰D唔好。

wcpcelia    發表於 19-3-23 09:58

伯爵府

1928mickey 發表於 19-3-23 08:43

女明星老左都是帶假髮或者織髮
彭同姜學生時是肥仔,現在是男神
好多廿出頭男士已有生髮問題,見側× 肯露光頭才勇敢 張衛健應該是為啖氣,不是生髮問題,無頭髮有個好處清爽干淨,不會有頭油味

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

其實兩者我都覺得唔難接受呀。
肥既睇下幾肥,歐陽波比咁肥得幾可愛呀。
光頭都好多靚仔呀。
八兩金又多頭髮又唔肥,但好難接受喎。

大宅

你搜下光頭型男
見到都要尖叫,型到!

仲有10光頭9個富
緊係揀光頭型男啦!

別墅

回覆樓主:

似乎大家就算揀光頭都要有要求…光頭得嚟都可以型,哈哈。肥佬呢又吾要超肥兼妄想有得減…太理想化 如果光頭的係昨天訪港的宋先生呢?畢竟光頭的情況都係上左年紀…

珍珠宮

人嘅外表唔代表一切,大把女人都唔係靚女都有人愛。對我嚟講兩樣都可以接受,但太肥我會覺得個人無好好管理健康,會扣分

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

即係你揀光頭張衞健定肥鄭則士

大宅

但係肥可以減,頭髮無左就生唔返

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

唔係肥貓個type嘅話我揀肥

真係唔想仔女嘅頭髮出事
請勿打招呼~

大宅

hudsonchui 發表於 19-3-23 09:12
即係你揀光頭張衞健定肥鄭則士

兩個樣貌同年紀都相差好遠。

別墅

回覆樓主:

我指嘅光頭係因為甩哂頭髮光禿禿果款,張衛健係咪有頭髮剃光頭咋? 肥佬當然係有幾個月身孕嘅肥啦…仲要冇得俾你減。

公爵府

2018復活節勳章

一定唔要肥

首頁

尾頁

跳至