自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

報咗復活節團,新X未成團,要出團一星期前先知

子爵府

basketboy 發表於 19-3-23 07:57

我廿年前中過招,仲要我報名時講明已成團,結果話有一家人突然唔退團,所以唔成團,俾晒錢退團真係當我傻的,退團仲要hold 住我啲錢,一定兩星期後先退返比我,自始無參加過呢間旅行社

水晶宮

回覆 basketboy 的帖子

係架! 唔想博, 就要JOIN D 成左團的
好多時都揀永X D 團, 因為好多團好早都已成團, 有出團保證

wcpcelia    發表於 19-3-23 09:59

珍珠宮

回覆 chocolatebean 的帖子

跟開永X,見新X平好多想試吓(長線)

珍珠宮

最憎呢D. 出發前一星期先知. 如果到時真係唔成團, 根本都唔會揾到其他團去. 有時去旅行係一家人 / 一班朋友好辛苦夾假期先去得成.
新X近年聲譽唔係太好. 我都識人報咗大陸團都話唔成團.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

真係好老土,現在變成肉隨針板上。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

水晶宮

完全明白呀!
早幾年都試過好似你咁, 但因為我同家人只有一個期, 唔想博, 最後JOIN 左永X, 之後見到新X 都成團, 同日出發, 平幾百.
回程同機, 見到新X D 團友, 我問佢個團OK嗎? 佢答: 好差...咁事實永X貴幾百, D 食住又係好D 既!

水晶宮

回覆 worthy 的帖子

除非自己可以GROUP 到大PARTY, 谷到佢成團啦!

水晶宮

至怕夠人, 但又話攞唔到機位. 新X, 星X, 某D唔大型既AGENT 都有咁既情型, 而永X 係有機位至開團比人去報, 所以有江湖地位

水晶宮

回覆樓主:

試過,最後唔成團

珍珠宮

我見平幾仠所以報新X,當時counter職員話仲有三個位成團,話復活節無問題,點知過咗一個星期再打去熱線就話仲有五、六個位先成團,真係勞氣!

侯爵府

chocolatebean 發表於 19-3-23 08:05

係架! 唔想博, 就要JOIN D 成左團的

報名時已講定成團否

水晶宮

chocolatebean 發表於 19-3-23 08:22
至怕夠人, 但又話攞唔到機位. 新X, 星X, 某D唔大型既AGENT 都有咁既情型, 而永X 係有機位至開團比人去報, ...

唔係架,我試過永安,報嗰時未有豪華團,之後先加開的,到就出發前1星期話冇機位,而豪華團竟然可以出發

大宅

報嗰陣都知㗎啦

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

跟團就有機會係咁, 一定要報d成咗團嘅

水晶宮

咪就係講少D 等你落搭囉!

水晶宮

回覆 spikenard 的帖子

直頭係將原本個團既機位UPGRADE做豪華團啦!

珍珠宮

到時唔成圑真係煩,回水都好難再報其他團!

水晶宮

去邊先?

珍珠宮

幾多人才成團?

首頁

尾頁

跳至