自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

我其實開IG 只想看明星...但有同事follow 左我,我怎樣block 她...many thanks !

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你應該要set你approve先比follow
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

newcook 發表於 19-3-23 23:19
你應該要set你approve先比follow

Thanks for your reply...
現在可以更正和block 她嗎?

子爵府

MommyPanel勳章

Cathy1121 發表於 19-3-23 23:06
我其實開IG 只想看明星...但有同事follow 左我,我怎樣block 她...many thanks !

好似有個功能係followers入面,刪左呢個人就得

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ms_maybb 發表於 19-3-23 23:27
好似有個功能係followers入面,刪左呢個人就得

係,click右下個icon, click粉絲人數,揀返你唔想follow你果個人,click佢名右手邊果3點,移除佢就可以

wcpcelia    發表於 19-3-24 09:47
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

newcook 發表於 19-3-23 23:34
係,click右下個icon, click粉絲人數,揀返你唔想follow你果個人,click佢名右手邊果3點,移除佢就可以
...

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Cathy1121 發表於 19-3-23 23:06

如果只係唔俾佢做粉絲,佢search你名,仍然睇到你既野架。一係你直頭block佢,你按入對方ig,再按右上3點,之後可以揀封鎖對方。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁

尾頁

跳至