自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 19-4-23 21:19
接收我覺得係移動>電信>聯通……

如果有去下廣州,淘張中國移動從化卡,上廣州實名,值得考慮,事關零月 ...

從化咭係好吸引! 仔女想坐高鐵架, 所以廣州係首選! 但會唔會好似深圳營業廳咁, 呢間又話唔做電話咭, 又叫你去邊樹邊樹搞架?!! 好煩
放下自在

翡翠宮

cattz288 發表於 19-4-23 21:24
從化咭係好吸引! 仔女想坐高鐵架, 所以廣州係首選! 但會唔會好似深圳營業廳咁, 呢間又話唔做電話咭, 又叫 ...

沟通100服务厅都ok
http://gd.10086.cn/commodity/yyt/communicate100/index.jsps

廣州正呀,吃喝玩樂都唔洗點講普通話 ,粤菜好得

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lyh80115 發表於 19-4-23 21:29
沟通100服务厅都ok
http://gd.10086.cn/commodity/yyt/communicate100/index.jsps

係囉~見人分享左咁多正野! 心郁郁
放下自在

象牙宮

joewalker 發表於 19-4-23 12:57
北河街鴨寮街出口,左面

多謝你多次! 講左比老公聽, 佢就決定經過ssp時買! 行左幾間都無, 就你相果間先有 原來係一咭兩號黎! 咁仲可唔可以轉米粉咭呢?

放下自在

大宅

cattz288 發表於 19-4-25 21:00
多謝你多次! 講左比老公聽, 佢就決定經過ssp時買! 行左幾間都無, 就你相果間先有 原來係 ...

唔使客氣,我都係分享一下

大宅

lyh80115 發表於 19-4-23 21:19
接收我覺得係移動>電信>聯通……

如果有去下廣州,淘張中國移動從化卡,上廣州實名,值得考慮,事關零月 ...

同意接收黎計,聯通真係好一般,電信個網響深圳真心唔差

首頁

尾頁

跳至