自由講場

跳至

首頁
12345...22

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

CLK-MB 發表於 19-4-28 14:18
Natalie Portman 唔知係真係同佢地補拍一個鏡頭定係剪舊片呢?如果講佢同Thor係番一齊就好喇
...

變咗軟雪糕咁仲啃唔啃得落先

別墅

錢錢媽 發表於 19-4-28 13:46
我接受唔倒iron man 死!
真係再無iron man 同 captain America la
同感~
有一種假如無咗ironman,marvel戲唔再關我事既感覺

伯爵府

oxford0158 發表於 19-4-28 14:20
變咗軟雪糕咁仲啃唔啃得落先

真愛就哽得落喇
不過佢係God都可以攪到咁,無左Asgard同Infinity war真係令佢好灰

伯爵府

oxford0158 發表於 19-4-28 14:19
終於有人開戲透帖, 唔使答未睇過就問點解會睇到喊

我番而想知呢個結局係咪就係奇異博士睇個幾廿億萬 ...

應該係喇,所以佢知果刻係岩時機,所以比左signal Iron Man, 而Iron Man 亦知只得呢個機會可以打敗Thanos

子爵府

CLK-MB 發表於 19-4-28 14:24
真愛就哽得落喇
不過佢係God都可以攪到咁,無左Asgard同Infinity war真係令佢好灰
...

咁正常嘅! 被人滅族, 細佬又死埋, 神都會頂唔順

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

睇住black wisdom 死, 好難過, 我好鍾意佢架, 仲有thor 變左大肚腩呀佬, Captain Marvel 既阿嬸look, 可能之前對呢集有期望, 所以睇完有d 失望, 草草了事既end game

伯爵府

oxford0158 發表於 19-4-28 14:27

咁正常嘅! 被人滅族, 細佬又死埋, 神都會頂唔順:thin ...

所以見佢開心地跟Star Lord 佢地上太空船,都係好事,唔知Guardians of the Galaxy 3 會唔會有佢呢

子爵府

重戲份既Iron man 同黑寡婦都死左,美國隊長又變老,搞到我對marvel 英雄片冇曬興趣,仲有Ironman 打不死形象徹底摧毁晒,唔制呀

子爵府

一罐可樂 發表於 19-4-28 14:38
睇住black wisdom 死, 好難過, 我好鍾意佢架, 仲有thor 變左大肚腩呀佬, Captain Marvel 既阿嬸look, 可能 ...

Captain Marvel 唔掂,搵錯人做,冇氣勢carry 唔到角色

子爵府

小肉妹 發表於 19-4-28 14:46
重戲份既Iron man 同黑寡婦都死左,美國隊長又變老,搞到我對marvel 英雄片冇曬興趣,仲有Ironman 打不死形 ...

咁佢都係人黎嘅, 最鐘意戲組處理佢同美國隊長離開嘅結局, 佢可以讓自己同最愛嘅人老去

伯爵府

其實Iron Man唔係打不死,相反佢係脆弱既一個,靠電子心藏維持生命。佢就係知自己弱點,先做d咁強既gear黎武裝自己

大宅

睇完有D sad..我隔離個女仔有幾幕都喊,我c6都話睇到眼濕濕

子爵府

Hulk 係咪唔可以再smash 啦?

Captain America 一隻手攞搥,一隻手攞盾,型到呢!

Thor 打打下,叫captain America 比支大搥佢用,要CA 用支細嘅

伯爵府

Lcsl 發表於 19-4-28 15:03
睇完有D sad..我隔離個女仔有幾幕都喊,我c6都話睇到眼濕濕

我係忍住唔喊但Happy 同Morgan 傾計果幕真係好難忍

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真狜唔到鐵人生左女! 屋企好踏實! 無浮誇野

用戶要求終止服務

我睇唔明,黑寡婦點解最鍾意鷹眼

別墅

回覆樓主:

BK之前有人喺標題劇透,已有心理準備,但 ironman 死都係喊咗, 而captain america嘅結局我好鍾意。

Black widow死咗真係估唔到,但佢同鷹眼之間感情有幾深呢? 調轉係鷹眼死會唔會有靈魂寶石呢?

呢套 end game好多情節牽涉多套前作,冇記性/冇睇晒會冇咁過癮,明珠台昨晚做復仇者1真係very good

別墅

回覆樓主:

而我C6繼上次喺戲院睇avengers 3時問點解Marvel 冇蝙蝠俠,今次睇4又有傑作,紅女巫出作場半個鐘打完交,我c6先問我佢係邊個

冇記性睇 MCU其實都幾幣

子爵府

https://www.google.com.hk/amp/s/www.gamespot.com/amp-articles/avengers-endgame-the-endings-explained/1100-6466480/

This link is pretty good.

子爵府

新手師奶 發表於 19-4-28 15:21
而我C6繼上次喺戲院睇avengers 3時問點解Marvel 冇蝙蝠俠,今次睇4又有傑作,紅女巫出作場半個鐘打完交,我 ...

首頁
12345...22

尾頁

跳至