自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好好笑

珍珠宮

伴伴me 發表於 19-4-30 19:18
.
OH~長髮LOOK? 我唔中意,我中意佢而家的短髮多D, 仲有JACKY選港男時,個綽號係翻版古天樂嘛,梗係似古天樂啦........呵呵

昨天,小蓮幾緊張JACKY會趺落海呀..........自己隻腳流血都唔知..........九成九開始比JACK打動~~

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

大宅

伴伴me 發表於 19-4-30 19:18
.

呢個樣似嚴瑾(emoji)

大宅

想生BB熱投 親子王國15週年勳章

因為Jacky好肯為大小姐付出,又真係想融入佢生活,對Linda啲野好上心。開始好期待佢地兩個發展相反蓮輝開始悶,背景相差太遠,最重要係我頂唔順大小姐係送水輝面前既語氣太嗲而且我覺得大小姐同送水輝一齊無左自己,佢本來就係一個女強人

洋房

Hawaiiukulele 發表於 19-5-1 00:46
因為Jacky好肯為大小姐付出,又真係想融入佢生活,對Linda啲野好上心。開始好期待佢地兩個發展 ...

同意,而且佢地後來已經係有心事就一味隱瞞壓抑,走向不健康發展,係輝輝開酒吧個集最明顯,輝輝帶大小姐去睇間酒吧,大小姐明顯係唔大欣賞間酒吧,但都忍住贊輝輝好叻呀~如果係Jacky,我諗大小姐會坦露自己感受批評囉(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

想生BB熱投 親子王國15週年勳章

iceting1105 發表於 19-5-1 13:48
同意,而且佢地後來已經係有心事就一味隱瞞壓抑,走向不健康發展,係輝輝開酒吧個集最明顯,輝輝帶大小姐 ...

我都係因為睇呢集覺得佢地係時候要分開,佢地一齊都唔係太開心

首頁

尾頁

跳至