跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

Re: 北區playgroup一覽表,歡迎update!

應該係,不過我諗你最好再問問。

可惜b象都無未夠三歲,唔係上你介紹個班抵好多wor! 上水協康會係指賽馬會抑或係上水會堂呀?

子爵府

有冇人返過上水中心 小蜜蜂? 即是以前上水廣場 - 萍果樂

我個囝由於睡覺時間變左, 返唔到粉嶺國際啦, 小蜜蜂有時間arm, 唔知你地認為好唔好.
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

子爵府

Jac 寫道:
應該係,不過我諗你最好再問問。

可惜b象都無未夠三歲,唔係上你介紹個班抵好多wor! 上水協康會係指賽馬會抑或係上水會堂呀?

jac,
thx!
係上水社區中心一樓的協康會呀!

大宅

畀面勳章

Joy
請問有冇資料? 我記得舊時問過好似要2歲先有班. 而家唔知係唔係呢? 可否提供電話. thanks

Joy 寫道:
有冇人返過上水中心 小蜜蜂? 即是以前上水廣場 - 萍果樂

我個囝由於睡覺時間變左, 返唔到粉嶺國際啦, 小蜜蜂有時間arm, 唔知你地認為好唔好.

子爵府

KONG KONG,
係呀, 2歲才有班呀. 我未報名ga, 因為.... 懶.... 成日冇時間行過去. 不過我有佢地的電話: 3156 2987 約$125/堂

我諗等到easter放假, 我才有時間過去look look啦.
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

大宅

有冇人上過帝庭軒一樓的(樂兒天地)
好多

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

辣妹

我想問下幾錢? For 幾大小朋友? 玩d乜? 同埋係咪中文playgroup?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

民房

[quote]
辣妹 寫道:
有冇人上過帝庭軒一樓的(樂兒天地)
好多

子爵府

碧湖會開間幼兒活動中心,係原本教我仔個老師同另一老師開的!
睇過佢哋單張,好鬼多嘢搞!
由18個月BB至十二歲都有活動!
普通話英文都有得學.........又有畫畫補習,仲有EQ班等.....
好似幾正~~~~~~~`
hehehehhehe

男爵府

今朝係課外活動見到有人介紹上水學棋的地方,等我都post過黎先,過一兩年可以俾b象試下!
上水兒童棋藝學院

大宅

粉嶺區有冇playgroup好介紹呀. 我住係聯和墟, 想比囡囡(依家10個多月大)試下. 係咪要1歲半先至可以玩架? 仲有呀, 最好係外國人教la...

公爵府

szeching

碧湖地下商場果度好似有間係外國人教的playgroup, 不過好似係比1.5 years old bb 或以上上的.

另外, 係粉嶺中心果度好似有間叫john 咁上下名的playgroup, 係外國人教, 不過好似都係要1.5 years old 或以上才可以參加.

大宅

rabbitpiggy,

Thank you! 你知唔知果兩間好唔好呀?

公爵府

SORRY, 唔知.

我只知道果間JOHN 咁上下名的係蔣軍澳都有CENTER 的.

同埋兩間睇落去都好細咁, 活動空間不多. 其實如果你想BB 學英文, 最重要都係你係屋企要同佢講, 因為返英文PLAYGROUP 時間好短, 我認為學唔到幾多. 如果你只係想比BB 去玩下, 咁PLAYGROUP都係一個好選擇, 不過都係搵D 地方大D 的比較好.

大宅

hi jonasma,
how 's the playgroup? it is good? if it is ok, ithinki will join your group.
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

複式洋房

請問碧湖邊一間?叫什麼名?

子爵府

大家睇下有無興趣啦!~

子爵府

angelasuperjet 寫道:
請問碧湖邊一間?叫什麼名?

政藝舍

子爵府

親子整月餅班
2005年9月10日
下午1:30至5:00
祥華社區會堂
費用全免
莫兆麟議員辦事處舉辦,可致電報名,或即場報名(已報名的優先)
電話no. 我唔記得左呀!

民房

請問間棋藝學院在那裏?學費貴唔貴呀?
謝謝!

首頁
12345...15

尾頁

跳至