自由講場

跳至

首頁
45678...15

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

華華子 發表於 19-5-7 09:52
一定有啦

我朋友個朋友個朋友個朋友個朋友個朋友返大陸遇到呢件事, 千真萬確, 所以千萬唔好返大陸, 返親大 ...

係朋友個表姐個阿嫂個姑媽...

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

stagea 發表於 19-5-7 11:31
仲有點知個位人兄器官係咪正常呢?

可能我太深究

睇住佢痾或者憑聽聲,痾得暢順就當個腎正常啦,得架啦,係廁所都劏得人囉!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lilywl 發表於 19-5-7 09:48
去理甲時大大聲話自己有艾芝,咁米唔怕被搳

絕! 要差唔多整完講, 錢都唔駛比
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

701003 發表於 19-5-7 11:39
咁真係驚吖嘛!可考慮著成人片,免去廁所
e~~~ 呃人呀你, 咁都要去廁所換片片架

[img=500,400][/img]

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

好耐啦... 而家有無就唔知

水晶宮

回覆樓主:

日日咁多人去廁所,個個都無腎囉 , 大6十幾億人要割,排隊有排輪到你

好安全

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bobomia 發表於 19-5-7 11:39

我就係想一d好似你咁,識得當事人嘅親戚朋友分享吓,不過除 ...

真係試過差d比人劏?
放下自在

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

唔是在廁所比人割了器官, 而是去了廁所後失蹤, 之後被找回屍體, 發現器官不見了, 傷口是被手術刀割開

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

toffeetong 發表於 19-5-7 12:04
要做案,偷都偷架車返嚟啦,唔通偷左個人,拓住走到目的地咩!
拓住個人點搭商場扶手電梯,諗下 ...
好多商場都有升降機的, 但大都好逼多人搭, 更難托住個人搭。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

公爵府

好媽媽勳章

coolalalala 發表於 19-5-7 10:38
呢個傳聞都聽咗好多年
講到美甲店會收埋你啲指甲去驗你血型 一啱就會等你去廁所時整暈你再捉你去酒店.....
...

仲要驗埋有無暗病,性病,癌之類.....
最厲害係要快速測試驗晒所有野,要一個鍾內攪掂,如果唔係個客走咗未必返轉頭就白驗了
美甲師仲要用肉眼掃描埋個客身型嚟評估啱唔啱要被移殖者需要的大細喎......

原來早廿年前大陸醫療已經咁先進

信嗰d人一係無用腦諗,一係認同大陸醫療科技認真高水平

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都有朋友十幾年前講過呢啲事,又話死都唔返大陸,佢宜家咪個個星期都上去按摩同食飯

伯爵府

回覆樓主:

呢度話識人經歷過嗰啲,最後都唔會問到當事人真身咖喇,一追問落去,又係親戚個朋友個姑姐個亞嫂嘅隔離屋隻狗嘅主人,再追問就會話係真咖,係隻狗講返出嚟

珍珠宮

andyman 發表於 19-5-7 12:09
我真係見過, 好多器官內臟擺在洪湖五街街市賣, 十元一份肝, 十元一份胰, 仲有心及肺.。 ...

吓,街市?系未豬雜呀,重一份份,吾個點解我咔一聲笑左出黎
曲線要講清楚麻

子爵府

ddkaka 發表於 19-5-7 11:57

冇識人發生過同成件事嘅合理情度嚟睇,真係好難信係真,不過 ...

前日老友先又講(講引入外國醫生), 佢係咁話大陸D醫生來左會拿病人既內臟去賣, 雖然我都唔贊成輕易引入外國醫生, 但又唔好講到咁搞笑啊, 你讀既書多過我地, 醫藥常識好過我地, 咁都成日拿來講. 幾十年朋友, 又唔係細, 我真心唔明佢點解想點, 好好既聚會成日都比佢破壞, 明明成班朋友各有唔同政見, 一早講明唔講政治, 係都要講.

伯爵府

wantaima 發表於 19-5-7 10:41
香港咪重恐佈重唔安全
我識得香港有人(姓釘叫豬鍵)親身經厝(佢話)係旺角行行下被特別部門捉走然後係分 ...

呢個好嘢,佢連自己都呃埋

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

都白痴,咁多年仲喺度講緊呢件事
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

樂富 發表於 19-5-7 11:48
依件事係世界性,台灣商場,美國賭城都係咁講,

其實係咪好似小學嗰陣咁,間間學校以前都係亂葬崗,個個女廁最尾嗰格都有人吊過頸

珍珠宮

熱血金章

andyman 發表於 19-5-7 12:18
好多商場都有升降機的, 但大都好逼多人搭, 更難托住個人搭。

我就係知係好難好難搭到升降機,所以話搭扶手電梯。商場既升降機,等十分鐘都未必上到,徙鬼氣。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

公爵府

我記得話去羅湖商業城個廁所有暗格,一入去就俾人拉入暗格殺害,最搞笑係以前啲香港人身貼身排隊去廁所,唔敢鎖門,出面嗰個要不停同入面嗰個講野。

珍珠宮

agnesbee 發表於 19-5-7 12:27
呢個好嘢,佢連自己都呃埋

釘大脾係真既(邊個幫佢釘就唔知),其他內容就奈人尋味左D

首頁
45678...15

尾頁

跳至