想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想大家指教下,我平時m黎2日就完,平均day 28就黎,本應10號聽日黎m,但我day 26下午就黎m了,顏色係鮮紅色,已經知m黎,到夜晚突然頭痛,想嘔。

到今日第二日,完全無換過m巾,只係得少少流左係巾到,只有去洗手間抹先有血。

但我覺得奇怪係我仲有扯痛,平時m黎唔會有,加上入面好多氣咁,成日有聲。

我知好多人覺得要睇醫生,但睇開個個女醫生off,我又怕睇其他醫生會覺得我好傻,只係m黎。我有驗孕棒存貨,但我想睇下大家意見,係我自己諗多左,真係純粹m黎?

大宅

Sydc 發表於 19-5-9 16:33
想大家指教下,我平時m黎2日就完,平均day 28就黎,本應10號聽日黎m,但我day 26下午就黎m了,顏色係鮮紅色 ...

睇醫生永無怕人地覺得傻。我比consultation fee 佢賺,佢偷笑先岩。但你平時m 少過3 日,睇書話咁唔係正常,你平時婦科有咩advice?

複式洋房

yhyeung 發表於 19-5-9 16:50
睇醫生永無怕人地覺得傻。我比consultation fee 佢賺,佢偷笑先岩。但你平時m 少過3 日,睇書話咁唔係正常 ...

其實我無真正睇過婦科(emoji),
我上網睇過至少有2日都算正常,我就無特別理(emoji),
但有睇中醫都係話氣血唔好,

大宅

Sydc 發表於 19-5-9 16:57
其實我無真正睇過婦科(emoji),
我上網睇過至少有2日都算正常,我就無特別理(emoji),
但有睇中 ...

我買咗唔少婦科書,正常m 應該是3-7 天。似乎你睇番婦科醫生好d。如果生育這件事對你黎講是重要。

複式洋房

yhyeung 發表於 19-5-9 17:28
我買咗唔少婦科書,正常m 應該是3-7 天。似乎你睇番婦科醫生好d。如果生育這件事對你黎講是重要。
...

謝謝呀,我會搵個醫生去做婦科檢查

複式洋房

想大家指教下,我平時m黎2日就完,平均day 28就黎,本應10號聽日黎m,但我day 26下午就黎m了,顏色係鮮紅色 ...

咁你排卵期有無dodo? 會唔會中左但流血?
有驗孕棒就驗下

大宅

回覆 jjc3011 的帖子

一兩日真係太短了,快去看婦科吧

男爵府

你有無驗過呀?

首頁

尾頁

跳至