自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

奚夢瑤於前晚正式成為賭王準新抱!賭王何鴻燊與四太梁安琪的兒子何猷君,前晚在上海尚嘉中心向女友奚夢瑤求婚,當晚奚夢瑤頭戴皇冠,以一身粉紅色公主裝扮出場,接受何猷君的浪漫求婚。求婚成功後何猷君即激動大叫:「She said YES!」然後何猷君為奚夢瑤戴上戒指,二人當眾擁吻。而這次的求婚亦瞬間成為了全城熱話,火速登上了網絡熱搜冠軍,事發至今3日依然繼續有不少網民討論。

[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]而今日就有一段視頻於微博上瘋傳,標題是「奚夢瑤求婚綵排視頻」,片中可見一身黑衫黑褲打扮的奚夢瑤正在乘搭扶手電梯抵達商場,她身後有一班人在伴舞,與她前晚被求婚的情境一樣。不同的只是她並未換上粉紅色公主打扮,她身後的dancer亦未換上蘑菇裝,不禁令人覺得她當時是在為之後的求婚作綵排。網民紛紛留言表示:「求婚都有綵排嗎?」、「原來一切都是一場戲」、「演技真好啊!」不過,奚夢瑤方面已經澄清了這不是綵排,而是奚夢瑤剛剛抵達商場,然後她就被拉去換衫了,她確是什麼都不知道的。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/329253/%E5%A5%9A%E5%A4%A2%E7%91%A4%E6%B1%82%E5%A9%9A%E7%B6%B5%E6%8E%92%E6%9B%9D%E5%85%89%E6%83%B9%E5%81%9A%E9%A8%B7%E7%96%91%E9%9B%B2-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E8%B3%AA%E7%96%91-%E5%8E%9F%E4%BE%86%E4%B8%80%E5%88%87%E9%83%BD%E6%98%AF%E5%A0%B4%E6%88%B2

[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]

珍珠宮

dyl 發表於 19-5-17 17:13
奚夢瑤於前晚正式成為賭王準新抱!賭王何鴻燊與四太梁安琪的兒子何猷君,前晚在上海尚嘉中心向女友奚夢瑤求 ...

他們自己的節目

公爵府

畀面勳章

好娘,好娘,無興趣

珍珠宮

環保接龍勳章

奚夢瑤於前晚正式成為賭王準新抱!賭王何鴻燊與四太梁安琪的兒子何猷君,前晚在上海尚嘉中心向女友奚夢瑤求 ...

是但啦!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

回覆樓主:

根本就是一場真人show

男爵府

咁大場大龍鳳,
我就唔信事前咩都唔知囉

珍珠宮

其實有幾多人真心關注

珍珠宮

回覆樓主:

好煩~求婚咪求婚,fb洗版咁。。
賭王個仔就好睇D咩~又唔係有錢派~

男爵府

重點係求婚
個女人比壞人捉左

中間個男仔扮英雄救美
個女仔都比人捉左睇唔到
根本就做比其他人睇

成場都係戲黎(emoji)(emoji)‍♀️

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

擺明做 show 啦~ 乜唔係咩?

珍珠宮

分分鐘係合約婚姻

大宅

No one care

伯爵府

淨係覺何猷君bad taste奚夢瑤唔靚。。。好大陸普通女人一個~何年青有為又靚仔可以選更好的

象牙宮

2024年龍年勳章

gracelam 發表於 19-5-17 17:50
是但啦!!

x 2

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

情人眼裏出西施 , 豬扒都有人要 , 何況佢係超模 , 身型都贏晒 , 貴氣慢慢就有

珍珠宮

賭王仔叻得嚟算靚仔,唔明4太點會俾佢揀個大6年國產高顴大口女人嘅呢?

子爵府

simple430 發表於 19-5-17 18:19
情人眼裏出西施 , 豬扒都有人要 , 何況佢係超模 , 身型都贏晒 , 貴氣慢慢就有
...

Agree...模特兒唔使靚.

U need the network n luck

子爵府

MommyPanel勳章

小星星1 發表於 19-5-17 18:12
分分鐘係合約婚姻

唔出奇

侯爵府

simple430 發表於 19-5-17 18:19
...

又啱
有錢有貴氣

珍珠宮

根本做show
求完婚成班合照果下超好笑,同平時d商場宣傳show無分別

首頁

尾頁

跳至