夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

事件經過雙方商量,已經解決,謝謝大家!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Loonon 發表於 19-5-20 08:23
事件經過雙方商量,已經解決,謝謝大家!

……

翡翠宮

回覆樓主:

吾明,有無佢係隔離有乜分別
佢有幫手,幫完先打機有乜問題

大宅

回覆 crystal媽咪 的帖子

以前就打第二隻game,而家就打食雞

大宅

回覆 mini1204 的帖子

打完之後都兩點幾,第二朝鬧鐘響好多次先識醒,同埋個仔唔舒服,嘔到成床都係,佢都停唔到!

瑪瑙宮

搵黎嘈

翡翠宮

Loonon 發表於 19-5-20 09:59

打完之後都兩點幾,第二朝鬧鐘響好多次先識醒,同埋個仔唔舒服,嘔到成床都係,佢都停唔 ...

嘔到成床係咪拍醒佢囉
佢做完野先打我真係覺得無問題
無理由嗜好都吾比有咁專制
佢吾夠訓自然會自己調節

佢係你老公吾係你個仔喎

瑪瑙宮

Loonon 發表於 19-5-20 09:59

打完之後都兩點幾,第二朝鬧鐘響好多次先識醒,同埋個仔唔舒服,嘔到成床都係,佢都停唔 ...

吓, 咪由得佢鬧好多次先醒囉, 老細炳佢你估佢醒唔醒?

洋房

子爵府

打機都無自由每個人都有佢減壓方法,你以為佢只係玩,其實都係一種減壓方法。要尊重對方先可以有和諧嘅生活。響屋企打,你都炸型。而且佢係成年人,唔係小朋友。

複式洋房

其實打機好正常嘅

男爵府

真係喺呢度先知道有啲女人個老公一打機就唔中意~之前有位男士話佢太太話佢打機唔幫手~而家又有位女士喺度投訴佢老公~其實點解會有啲女人咁專制嘅呢可能佢哋未結婚之前已經係公主病末期

複式洋房

本身我地有個小朋友未夠一歲,佢有幫我手照顧到小朋友訓左先打,我本身自己又係孕婦,晚晚我地訓佢就走左出廳 ...

你個問題甘奇怪既
我老公都係趁我地去訓佢先打機 我又吾覺有咩問題喔 起碼佢吾會係bb仲醒既時候玩已經好好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mingmama 發表於 19-5-20 11:01
真係喺呢度先知道有啲女人個老公一打機就唔中意~之前有位男士話佢太太話佢打機唔幫手~而家又有位女士喺度 ...

……

子爵府

本身我地有個小朋友未夠一歲,佢有幫我手照顧到小朋友訓左先打,我本身自己又係孕婦,晚晚我地訓佢就走左出廳 ...

我以前只喜歡打winning 足球, 未結婚時真頭愛都做少D, 追住打, 我係打極都唔厭的人來....

我以前剛剛太太生B都有打雖然少打了, 打到

仔仔讀幼稚園, 怕打電視game 影響仔仔, 買PSP 打, 當然家務等責任都照做..... 太太亦不喜歡我打機, 當然我反駁多多....

我要做的事, 太太知阻不到我的. 但真的發現, 太投入打機, 會影響身體和精神, 對家入的耐性, 處事的集中力都不好, 脾氣轉差, 影響精神就是會影響工作, 其實感覺到了很久, 有一天直情決定唔打, 把時間交集中在家入和工作上, 現在覺得感覺不錯呢....

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-20 12:57
反而我好好奇食雞係咪真係咁好玩。

食雞我都唔知咩來, 回去問仔仔先

我以為樓主打錯, 應該是"偷"雞添

寶石宮

PTMCYS 發表於 19-5-20 13:48
食雞我都唔知咩來, 回去問仔仔先

我以為樓主打錯, 應該是"偷"雞添

……

大宅

crystal媽咪 發表於 19-5-20 13:53
你阿仔應該唔知喎
呢度好多人個老公都係玩食雞遊戲,好似有對戰呱!?好多個都係玩食雞食到識咗第二個女人 ...

食雞係一隻戰略對戰game, 可以同人地組隊玩, 可以邊傾計邊玩
生存到最後就為之WIN, 我有FD玩, 佢地話好多狗公同姣婆囉
狗公有女友或老婆都會係GAME溝女
不過, 其實我覺得隻隻GAME都有狗公同姣婆架啦
睇下你自己夠唔夠定力啫

子爵府

crystal媽咪 發表於 19-5-20 13:53
你阿仔應該唔知喎
呢度好多人個老公都係玩食雞遊戲,好似有對戰呱!?好多個都係玩食雞食到識咗第二個女人 ...

難道妳想比人當雞食

咁邪惡的東西, 千萬不要問阿仔了, 等我自己入地獄試試

寶石宮

茶靡 發表於 19-5-20 14:39
食雞係一隻戰略對戰game, 可以同人地組隊玩, 可以邊傾計邊玩
生存到最後就為之WIN, 我有FD玩, 佢地話好多 ...

……

首頁

尾頁

跳至