潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

cecenee 發表於 19-5-24 23:04
冇可能啦,有就唔洗煩。代購嘅野講個信字,實質又真係冇乜保障。總之大家當故仔聽,搵代購真係要小心。同 ...

佢係咪有張副本單,只要有單號,外國邊間鋪頭買,其實打去CS, 佢都check 到係咪真係有依個交易,直接同佢講話外國買的時候, 漏咗拿䴤袋,問吓想補返

我記起兩年前家人幫我去法國買嗰個LV袋,點知買錯色,我拎住張單去香港鋪頭,sales即刻打上去Office嗰度,check出咗我真係有呢個交易, 跟住佢就肯換色俾我

試吓打去CS, 唔駛拿嗰袋出去

大宅

rmm9852 發表於 19-5-24 23:42
佢係咪有張副本單,只要有單號,外國邊間鋪頭買,其實打去CS, 佢都check 到係咪真係有依個交易,直接同佢 ...

好呀,thank you!我叫佢check一check睇吓有冇先。最怕張copy單漏曬d資料就冇得搞。

大宅

katelyn2047 發表於 19-5-24 19:55
未能出示香港專柜的發票,Sales会睬你咩?!

男爵府

cecenee 發表於 19-5-22 18:34
想請教一下各位,或者妳係做開代購嘅。

PK上司,託秘書仔搵代購喺巴黎買LV袋。秘書仔收到貨,有盒有單,但 ...

係香港歐洲買都有盒有袋 lv服務唔錯 要襯都會俾 但盒真心佔位....

子爵府

歐洲買,有塵袋有盒,無盒唔出奇,但塵袋都無又怪d

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我之前有一個係英國買,一個喺香港買,兩個都唔駛問都有盒有袋。香港果個買完個sales仲送左兩枝香水版比我同朋友。

首頁

尾頁

跳至