自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

爸爸脾氣好大,一有咩就鬧鬧鬧,鬧完又會同小朋友玩,玩玩下仔仔有時節制唔到,大力左,爸爸即刻嬲,唔止鬧啦,仲會打返個小朋友,大大力果隻,作為一個媽媽既我,真係唔知點做好,仔仔講唔聽,係都要玩。
點解會話我唔知點做好?因為爸爸都會鬧我,以前一唔高興會打我,報過警而家好左,只係黑面唔出聲,有時真係想毒死佢。
有諗過以後都唔搵爸爸,但我仲有個女,個女超喜歡爸爸,見少日都會喊,而且女女患有自閉,為左個女我死忍啦⋯⋯點知佢又成日鬧仔仔打仔仔,點做好?
傾過,佢聽唔入耳,繼續鬧打小朋友,我講多句仲想打埋我,搞到我精神壓力好大,成日怕仔仔得罪爸爸,但同個仔講佢又唔聽教。

用戶要求終止服務

離婚,帶兩個仔女走
一個佢打你,你又想佢死嘅人,睇唔出個家庭有幾多愛,我唔會俾小朋友喺咁嘅環境下長大,單親自己教仲好

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

teddyyau 發表於 19-5-30 22:27
爸爸脾氣好大,一有咩就鬧鬧鬧,鬧完又會同小朋友玩,玩玩下仔仔有時節制唔到,大力左,爸爸即刻嬲,唔止鬧 ...

仔仔幾多歲?做左咩得罪爸爸?

爸爸有暴力傾向曾搞到報警,如個仔到反叛期可能武鬥,佢亦會身教令子女用暴力去解决問題。

如你有經濟條件就離開,三母子都安全些。女兒不同爸爸住,爸爸亦可探女或用視像通話。

珍珠宮

回覆樓主:

由得仔仔得罪爸爸一次, 等爸爸打鍋金, 至此仔仔一定會變乖乖。

禁止訪問

複式洋房

如果你老公d「暴力傾向」無改善,真係帶兩個仔女離開佢生活好過
條佬郁d就出手打人,好影響小朋友成長同價值觀!

複式洋房

Jasmine-4711 發表於 19-5-30 22:47
仔仔幾多歲?做左咩得罪爸爸?

爸爸有暴力傾向曾搞到報警,如個仔到反叛期可能武鬥,佢亦會身教令子女用 ...

離開?俾佢搵到死硬😔,仔就八歲,剛剛我叫佢刷牙訓教佢走去叫爸爸”大叔”,爸爸聽到就講笑話要返去掉佢玩具沒收佢零用錢等等,仔仔駁咀啦,爸爸先細細力打佢,佢
又忍唔住要還手,結果大力左,腳踢到爸爸,爸爸就用佢對腳狂踢仔仔,踢完又罰佢用拳頭打牆打到手流血先準訓

複式洋房

mln 發表於 19-5-30 22:50
由得仔仔得罪爸爸一次, 等爸爸打鍋金, 至此仔仔一定會變乖乖。

我都係咁諗,無奈佢次次都唔記得上次教訓,教訓吸取唔到仲要學足佢爆脾氣!

大宅

teddyyau 發表於 19-5-30 22:54
離開?俾佢搵到死硬😔,仔就八歲,剛剛我叫佢刷牙訓教佢走去叫爸爸”大叔”,爸爸聽到就講笑話要 ...

嘩,你老公好恐怖,好惊呢種人

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

搵社署幫手
搵番你住果區既社署 有社工可以傾
搵第三者傾左先
唔係講笑

複式洋房

kkyoko 發表於 19-5-30 23:07
搵社署幫手
搵番你住果區既社署 有社工可以傾
搵第三者傾左先

己經搵過,疪護中心都住埋,社工都叫我地走,無奈女女超鐘意爸爸,

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

離開?俾佢搵到死硬😔,仔就八歲,剛剛我叫佢刷牙訓教佢走去叫爸爸”大叔”,爸爸聽到就講笑話要 ...

佢好恐怖喎!你唔走唔離婚,你唔怕會上報紙頭版嗎?

好明顯佢有暴力傾向,你仔已經被佢影響到,仲同個咁嘅人一齊

大宅

teddyyau 發表於 19-5-30 23:09
己經搵過,疪護中心都住埋,社工都叫我地走,無奈女女超鐘意爸爸,

爸爸有冇心想改?
如果佢有心 搵政府醫院社工 心理醫生睇

男爵府

好恐怖,我係你一定時刻都精神緊張,佢唔顛我已經顛喇

大宅

teddyyau 發表於 19-5-30 23:09

點解社工叫你走?

男爵府

teddyyau 發表於 19-5-30 22:27
爸爸脾氣好大,一有咩就鬧鬧鬧,鬧完又會同小朋友玩,玩玩下仔仔有時節制唔到,大力左,爸爸即刻嬲,唔止鬧 ...

向情軒。
搵社工,快點去。

男爵府

mln 發表於 19-5-30 22:50

不會的,小孩只會學懂持持強凌弱。已經驗證。打一點效果都冇

樓主,俾你先生睇下這個
https://popa.hk/videos/animation/【動畫】唔打唔生性?定係大人唔理性?/

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

打到有傷痕流血,實在嚴重,真係要搵警察社工介入,或者選擇離開。唔係只會變本加厲。。。大人唔識就力,容咩易錯力打到佢內傷。。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

咁恐怖容乜易有日兩父子搞出血案,你為自己及孩子都應早走早著。好似有個组織叫風與蘭有地方俾家暴受害者住。

真係俾佢揾到,佢敢動手就報警,如有可傷痕你可大義滅親,拉佢坐監仲可以申請埋禁制令,一世唔俾佢接近你三母子。

首頁

尾頁

跳至