夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

先坐好月,養好身子。再好好唸下後路吧

我覺得酒色賭,都係心癮嚟。去開玩就成日心思思,一有時間想盡辦法都要去。可以話佢對你同小朋友和這個家,係毫無責任感可言。心癮大於一切...而你們對佢嚟講,都變得唔重要,收工都無唸過番屋企。

珍珠宮

回覆樓主:

唔知講咩好~
樓主,暫時都無能力改變老公,就唔好諗咁多,坐好用先,之後諗定條後路~

男爵府

//原來琴晚佢話同我都識個d朋友去食飯之後去唱k,原來佢同佢地食完飯之後去左同個朋友去夜總會揾陀地妹。佢個frd仲有帶女去酒店,我如果唔係餵夜奶打俾佢我唔知下場會係點。我仲坐緊月//

老婆坐緊月,BB未滿月,理應放工仆返屋企照顧對方,同朋友食下飯都算,但寧願去夜總會都唔返屋企?!屋企連夜總會都不如!

賤格到咁,已完全靠唔住!靠自己吧!
係會辛苦,但唔會辛苦得過日日對住一個咁既賤男!

大宅

mamaelaine 發表於 19-5-31 05:40
老公識左d壞朋友成日去夜總會。次次都5,6點天光先返,去得好密。重點係我左陀緊bb個時佢都係咁,依沒生埋都 ...

玩到咁,要黎做乜?

除非為錢就忍佢一陣,cap夠水就踢佢走啦。

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-5-31 11:40
先坐好月,養好身子。再好好唸下後路吧

我覺得酒色賭,都係心癮嚟。去開玩就成日心思思,一有時間想盡辦法 ...
咪就係!
呢種男人連做朋友既資格都無!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Heman2001 發表於 19-5-31 12:10
咪就係!
呢種男人連做朋友既資格都無!

沉迷左落去,好難回頭

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-5-31 12:32
沉迷左落去,好難回頭
我晌男人圈子見唔少
飲酒、落night,一踩左落去,做老婆既做定心理準備好d...

琥珀宮

瑪瑙宮

Heman2001 發表於 19-5-31 12:46
我晌男人圈子見唔少
飲酒、落night,一踩左落去,做老婆既做定心理準備好d...
...

我有个男性朋友都係咁講架, 佢話以前做倉見得多喇, 又嫖又酒, 洗晒錢就食政府.

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-31 14:04
我有个男性朋友都係咁講架, 佢話以前做倉見得多喇, 又嫖又酒, 洗晒錢就食政府.
...
男人最清楚男人,一群左一班好滾好賭既朋友,把持唔住既多數都衰到家嘈屋閉...

大宅

去得夜總會做既女仔,都係為左錢。會唔會只收個少少坐台費?d女會不斷引條仔同佢出街鐘,收多2、3千蚊。

大宅

有兩條路,我媽選了第一條路,現在我們四兄妹都很孝順我媽,不理老豆。
1.開中明義,放棄呢段關係,尋求自己最大的保障。不要阻他,但要他把資產都轉到你名下,培養子女,他們明事理的,協議等孩子大學畢業後才離婚。此其間籠絡子女。這樣會辛苦二十年。
2.選擇愛情,等浪子回頭,要用高明技巧置之死地後再生。先給他上去應籌,經濟封鎖,只夠他每月玩一兩次,上面女人好現實,知他是失匙夾萬,會走的。提高自己價值讓他到時回到你身邊,正如吳君如在家有喜事演的一樣。男人未玩過要見識花花世界,要讓他明白森林樹雖多,但只有一棵屬於他時,才會浪子回頭,要吃過虧才會明白。

翡翠宮

唔係卦, 點會得呢2條路?

爭取時間; 好好裝備自己; 鋪定路一有機會仔大D就搵工, 唔好靠人, 好好獨立生活, 有收入就可以掃佢出街當佢垃圾.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mamaelaine 發表於 19-5-31 05:40
老公識左d壞朋友成日去夜總會。次次都5,6點天光先返,去得好密。重點係我左陀緊bb個時佢都係咁,依沒生埋都 ...
你地會否早婚個隻呢?點解仲要第二個BB,之前完全你地係無問題?有人士話生小朋友唔係可以幫到夫婦感情,可能係相反

公爵府

如果係我自己有經濟能力我會離婚,
何必為左個渣男日日傷心,

男爵府

回覆樓主:

呢啲咁既男人, 結婚黎做乜?
咁中意玩咪永遠單身玩飽佢囉! 何必害左個女人同啲小朋友???
呢種男人幾咁自私, 娶個老婆生個仔, 只想老來有人照顧有人送終, 跟本無諗過任何責任丫家庭丫, 你有你湊仔, 佢有佢繼續玩女, 簡直是人無恥便無敵。

男爵府

DHA勳章

玩成咁、好難相信無同女人上過床。

一定要慢慢諗後路,暫時可忍,忍到坐完月,再打算,加油,先調理好身體

水晶宮

邊有人仲會去夜總會傾生意,
叫雞就叫雞啦,
老婆坐更月都去玩,

你諗定後路啦,

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆 花花b 的帖子

非常同意

大宅

唉..只能夠講你老公已經沈晒船。你好好為自己將來打算

首頁

尾頁

跳至