美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問下大家我今日買咗enlighten pico嘅1064。
$18xx/次。買左6次。
但係唔可以打532波長,蜂巢頭都要另外加多$12xx/次。
呢個價錢合理嗎?

我塊面好多班,鼻兩邊有好多毛孔。個sales話我唔使打532,大家覺得岩嗎?
(呢間鋪嘅532波長係要醫生打嘅,同埋只打面珠燈兩邊,仲要貴好多。)
佢地有個同事剛打完蜂巢頭冇耐,塊面係會起晒一個個紅色圓形嘅點點。打毛孔係咪一定要用呢一種?
求指教

男爵府

HAPPY_CHILI 發表於 19-6-5 14:55
想問下大家我今日買咗enlighten pico嘅1064。
$18xx/次。買左6次。
但係唔可以打532波長,蜂巢頭都要另外加 ...

希望你唔好介意,我覺得你毛孔嘅問題比色斑更加嚴重喎

別墅

ktang0 發表於 19-6-5 17:18
希望你唔好介意,我覺得你毛孔嘅問題比色斑更加嚴重喎

係呀 我都有同個sales講我鼻兩邊毛孔好西利,係咪要打蜂巢。但佢比佢同事塊面我睇,佢打完紅到好跨張。我打完會番唔到工(emoji)
係咪呢部機1064都幫唔到?

子爵府

減齡達人勳章

咁佢講明價錢包邊個頭 都正常
貴唔貴你可以搵A記做REFERENCE
我打開COMBO+保濕2000一次
就算做既頭一樣可能係發數唔一樣/度數唔一樣/鋪租/人工等等
所以要格價

別墅

wing_tt 發表於 19-6-5 19:28
咁佢講明價錢包邊個頭 都正常
貴唔貴你可以搵A記做REFERENCE
我打開COMBO+保濕2000一次

請問Combo係包左咩?
我想問可唔可以選擇打1064或532?同有無蜂巢頭架?

子爵府

減齡達人勳章

回覆 HAPPY_CHILI 的帖子

combo即係打哂2個頭有嫩膚美白同去洞

大宅

唔好介意 我想講你面頰兩邊應該有少少係凹凸洞黎

子爵府

HAPPY_CHILI 發表於 19-6-5 18:03
係呀 我都有同個sales講我鼻兩邊毛孔好西利,係咪要打蜂巢。但佢比佢同事塊面我睇,佢打完紅到好跨張。我 ...

jm你色斑一d都不算嚴重,反而毛孔勁d……同我一樣,但我鼻上毛孔仲要勁過你
我都係打pico ,打左2次combo..係有改善dd……
不過你要預打pico要有5日蒙面(戴口罩),我打完係好恐怖

大宅

jesswu 發表於 19-6-9 13:33
jm你色斑一d都不算嚴重,反而毛孔勁d……同我一樣,但我鼻上毛孔仲要勁過你
我都係打pico ,打左2次combo.. ...

請問你去開邊間打?可pm嗎

男爵府

唔係有d pico 打完唔會紅嫁咩?

首頁

尾頁

跳至