自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

mickeyeva 發表於 19-6-14 10:48
我期待BB復出,但驚復出無期 ,YG個底花晒,可能他們離開,才有出路,GD咁有錢,自己自組公司, ...

坦白說,bb離開ig就不是bb,我比較自私,不如留個美好回憶比大家

或許個人發展

琥珀宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 11:09
點解D小三真係咁無恥偷人老公仲可以扮FRIEND....
真係好衰格, 驚人地唔夠慘, 冇左個老公仲要冇埋個朋友,
...
日防夜防家賊難防

水晶宮

tansyneko 發表於 19-6-14 11:05
網民翻查上年小明星大跟班,有集爆料話有一名大堆頭男主持出軌一名意想不到的女藝人,其實應該好耐,差在而家 ...

記者會道歉好hea, 說話的偽術......沒有拿捏好那條線....其實是管不住自身下肢控制了腦袋
好男人形象一舖清袋

男爵府

畀面勳章

miffyumiffy 發表於 19-6-14 11:02
係呀,我有時間就想睇天空城堡,不過懶下懶下冇開
你睇啦, 如果你有讀緊書既小朋友, 真係好岩睇,
一路睇會一路反思
另外有一套都係講教育既, 都幾震撼可以睇埋, 美麗的世界
但我個人都係比較LIKE天空城堡~

水晶宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 11:14
你睇啦, 如果你有讀緊書既小朋友, 真係好岩睇,
一路睇會一路反思
另外有一套都係講教育既, 都幾震撼可以睇 ...

好, weekend得閒就開, thx

男爵府

畀面勳章

sukicloud 發表於 19-6-14 11:09
坦白說,bb離開ig就不是bb,我比較自私,不如留個美好回憶比大家

或許個人發展
如果BB個人發展, TOP條路會好難行....
佢D錢買哂畫, 應該冇乜錢剩,
雖然個人發展我都鐘意, 但我都係LIKE佢地團隊一齊多D

琥珀宮

上校車 發表於 19-6-14 11:14
記者會道歉好hea, 說話的偽術......沒有拿捏好那條線....其實是管不住自身下肢控制了腦袋
好男人形象一舖 ...
其實我一直覺得阿翔"好假",因為好幾次衝衝衝張文綺live後台,佢影到阿翔都係唔睬其他人,但鏡頭一對住就扮哂好似好like,但其實好有距離感

不過最爆係佢個小三係謝忻,佢成日係綜藝講自己係外國大學音樂系畢業(?),跟住英文好勁,成日用學歷去提高自己,覺得佢有少少自命清高,估唔到都做人小三

侯爵府

miffyumiffy 發表於 19-6-14 10:27
我好耐冇煲劇,冇套吸引到我開

我睇緊一套大陸劇, 叫做 "如果蝸牛有愛情", 舊劇, tbb super裏面搵出來睇, 其實是一套刑偵破案的電視劇, 王凱做男一, 其他人唔識, 我係因為王凱才開來睇 , 我已經睇到尾聲, 得精彩, 好好看, 男女主角都做得很好!

水晶宮

tansyneko 發表於 19-6-14 11:24
其實我一直覺得阿翔"好假",因為好幾次衝衝衝張文綺live後台,佢影到阿翔都係唔睬其他人,但鏡頭一對住就扮哂 ...

拿, 我聽過係感情特別豐富先會對藝術有talent, 謝忻美國讀音藝大學,
之前我好鍾意佢性格好大刺刺, 唔係一般台灣娃娃腔懶係羞澀果類, 玩遊劇上綜藝又大鳴大放, 佢同王少偉都傳左好多年, 結果都係煙幕

浩子比較慘, 連累好多多言同節目都要剎停

珍珠宮

對於我黎講,最大娛樂新聞就係高 Ling回覆我 po

wcpcelia    發表於 19-6-14 16:04

男爵府

畀面勳章

loved 發表於 19-6-14 11:32
對於我黎講,最大娛樂新聞就係高 Ling回覆我 po
哈哈, 係咩
我真係唔知有件咁既事,
你講左咩? 佢覆你咩呀?

子爵府

miffyumiffy 發表於 19-6-14 11:01
本來等緊仲基果套,一見佢個造型, 真係唔想睇

我冇睇,原本以為之後會轉造型,點知吾係,即刻冇興趣

珍珠宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 11:35
哈哈, 係咩
我真係唔知有件咁既事,
你講左咩? 佢覆你咩呀?
我咪話祝佢新劇高收視,請佢同楊明講話佢越來越Man, 佢答我話幫我講左喇

琥珀宮

上校車 發表於 19-6-14 11:31
拿, 我聽過係感情特別豐富先會對藝術有talent, 謝忻美國讀音藝大學,
之前我好鍾意佢性格好大刺刺, 唔係一 ...

之前有集一袋女王,播咗段片係謝忻後台多次扮姣"騷擾"城哥,城哥問佢點解成日要咁做?叫佢唔好係都要做?佢話"好玩",其實我覺得佢可能想有人愛,想搵個男朋友拍拖,同埋幾饑渴,因為嗰集"小大"爆料,仲爆咗話個大堆頭男主持個小三係後台腳軟軟企唔到,後尾跌坐係地,人哋問咩事,佢話琴晚俾人X完嚟,好勁好猛,而家攰到企唔到.......................................

我覺得佢係鍾意王少偉既,雖然佢同小甜甜成日話佢悶又阿叔,但其實佢外型都真係唔錯既,我覺得佢對王係有動心,唔係都唔會話同小甜甜要借王的精子,不過我覺得襄王無夢,只當佢朋友

男爵府

畀面勳章

alima 發表於 19-6-14 11:36
我冇睇,原本以為之後會轉造型,點知吾係,即刻冇興趣
唔會轉啦, 人地一開始都講明係遠古年代做背景既,
套劇我未開, 我都要調整左自己個心理接受呢套野先敢開黎睇

男爵府

畀面勳章

loved 發表於 19-6-14 11:39
我咪話祝佢新劇高收視,請佢同楊明講話佢越來越Man, 佢答我話幫我講左喇
...
勁呀~
我都覺得楊明越來越好, 其實之前都LIKE佢架啦, 高大靚仔開中我果瓣)
可惜冇咩機會比佢發揮, 終於而家等到啦

男爵府

畀面勳章

tansyneko 發表於 19-6-14 11:39
之前有集一袋女王,播咗段片係謝忻後台多次扮姣"騷擾"城哥,城哥問佢點解成日要咁做?叫佢唔好係都要做?佢 ...
"琴晚俾人X完嚟,好勁好猛,而家攰到企唔到..."講比個男人聽架?
同街外人咁講野都得? 好唔要面啫

琥珀宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 11:49
"琴晚俾人X完嚟,好勁好猛,而家攰到企唔到..."講比個男人聽架?
同街外人咁講野都得? 好唔要面啫
...
應該係同爆料者(後台工作人員/其他在場藝人)講

男爵府

畀面勳章

而家YG兩個老闆都下左台, 希望唔會再有大鑊野爆啦....
佢地D藝人好慘~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至