親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇jm住過明洞skypark呢?我見明洞有3間,邊間好d方便d呢?

男爵府

bobokong 發表於 19-6-15 22:31
有冇jm住過明洞skypark呢?我見明洞有3間,邊間好d方便d呢?

我住過Skypark 1幾次,有D房冇浴缸,沖完涼成地濕晒,唔係太隔音,一個人會驚驚地,訓過幾種房型,D床玉唔係太舒服,但好就好在每層有水機,飲水好方便

另外一落樓下就可以行街,同埋酒店價錢同區同地理位置算好平

PS:我每月飛一次,而家冇再住呢間了

男爵府

bobokong 發表於 19-6-15 22:31

我就住過Skypark 東大門, skypark 有樣好處就是有shuttle bus 接駁多間 skypark , 我今次7月尾住skypark 3明洞,9號地鐵出口,都應該方便

wcpcelia    發表於 19-6-20 08:17

大宅

tszhuentong 發表於 19-6-16 00:20
我就住過Skypark 東大門, skypark 有樣好處就是有shuttle bus 接駁多間 skypark , 我今次7月尾住skypark ...

東大門嗰間我住過幾好所以諗住試吓住明洞嗰邊,今次同我女自由行所以諗住住明洞嗰邊

大宅

sandymungmung 發表於 19-6-15 23:52
我住過Skypark 1幾次,有D房冇浴缸,沖完涼成地濕晒,唔係太隔音,一個人會驚驚地,訓過幾種房型,D床玉唔 ...

咁你而家去首爾住邊間吖

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我住過 skypark 1, 隔音差, 勝在地點方便, 唔會再住啦!

男爵府

skypark3 交通最方便,好近地鐵站,門口有機場巴士

大宅

陪月勳章

住過sky park 2, 房間比較細,整體感覺不錯
今次住sky Park central

首頁

尾頁

跳至