自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

定到美容公司到脫??

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

trenycebaby 發表於 19-6-17 13:08
定到美容公司到脫??

要睇咩部分

la_source    發表於 19-6-17 16:00
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

年輕時去左激光脫毛,得返幾條幼到睇唔到,好間中會用眉拑夾走佢

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

買左philips彩光機,早買早享受

象牙宮

回覆樓主:

就咁用v字果枝膏定期脫

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-17 13:22

請問幾錢?容易操作嗎?

伯爵府

手腳, 我用宅光機, 蔣小姐做代言果部.
UNDERARM就響MUXXE 做 $388 任做, 不過已經無晒, 所以亦無再BOOK過

伯爵府

UNDERARM就響MUXXE 做 $388 任做, 不過已經無晒, 所以亦無再BOOK過

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-17 13:22

我小腿局部地區性有毛,部機有冇效?

伯爵府

Fit box好掂! 毛人的我現在白滑。
你係underarm要比人整。
只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 trenycebaby 的帖子

我用Me my elos藍白色嗰部, 主要用underarm同小腿每次用完都生得慢好多, 由每星期要脫一次變到2-3星期先脫一次
不過我懶, 再加上上年搬屋, 成年無用就由變反每星期要脫, 但感覺上係無以前咁密同長.
而家又開始用返, 一用返D毛就又生返慢同幼
我諗勤力D keep住用應該OK

男爵府

無話可說 發表於 19-6-17 13:24
就咁用v字果枝膏定期脫

脫毛膏可脫陰毛嗎??

象牙宮

trenycebaby 發表於 19-6-17 14:18
脫毛膏可脫陰毛嗎??

無,我唔會脫果部份,我只脫手腳咋

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

momling 發表於 19-6-17 13:31
請問幾錢?容易操作嗎?

而家新model好似要4000
超易,叉好電,擺上皮膚上,按鈕「嘟」,完
當然範圍大的話要嘟好多下,做做下部機唔攰你都手攰,抖完再黎

王國長老

Ronnym 發表於 19-6-17 13:47
UNDERARM就響MUXXE 做 $388 任做, 不過已經無晒, 所以亦無再BOOK過 ...

我之前都係book muxxe做加拿大
因為我女唔夠18,我就決定自己買機
嘟手嘟腳嘟加拿大,二人share用,貴買平用,不知幾爽

已刪除用户

王國長老

J.ELLE 發表於 19-6-17 13:48
我小腿局部地區性有毛,部機有冇效?

有,我女手腳都多毛,做左少好多

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-17 14:46
我之前都係book muxxe做加拿大
因為我女唔夠18,我就決定自己買機
嘟手嘟腳嘟加拿大,二人share用,貴買平 ...
muxxe 我3個月去一次, 真係足足做左2年先清晒

王國長老

Ronnym 發表於 19-6-17 14:51
muxxe 我3個月去一次, 真係足足做左2年先清晒

我仲有一兩條,懶得嘟,一見就連根拔

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-17 14:53
我仲有一兩條,懶得嘟,一見就連根拔
唔怕會越MONK 越多嗎.....

首頁

尾頁

跳至