夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

洋房

結婚前已經知老公有班friend由細玩到大
之前見佢地食飯全部都好錫老婆仔女絕對係好爸爸,佢地既仔女細則一歲到六七歲都有。有次無意睇到C6個電話,平時都知佢地傾開無聊野。比我發現成班人原來成日研究大陸邊間邪骨場好,收費點,邊條女正,咩號碼。一個試完又叫啲兄弟搵個個。甚至系香港都有玩,去夜總會玩搵陪酒,仲有賽後報告,條女點進取幾放幾多收費有冇上房。我睇完覺得好心寒,有人會擔心怕老婆發現怕老婆鬧,話吾可以出咁密,但既然咁怕老婆點解仲要去偷跳。佢地啲老婆我都識,仲要系樣吾差,系咪真系識反屋企就可以?有老婆仔女仲成日出去偷跳系咩心態。真系好失望!

珍珠宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:16
結婚前已經知老公有班friend由細玩到大
之前見佢地食飯全部都好錫老婆仔女絕對係好爸爸,佢地既仔女細則一 ...

只是「怕老婆鬧」?!
唔怕冇左老婆畀既性愛?

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

瑪瑙宮

妻不如妾, 妾不如偷, 偷不如偷不到. 金句.

洋房

858D 發表於 19-6-21 10:31
只是「怕老婆鬧」?!
唔怕冇左老婆畀既性愛?

可能鐘意個種刺激
三十幾歲仲係一堆未玩夠既男人
又驚老婆發現會離婚

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

渣男~只係有D男人就知老婆離開左他唔得(經濟上/小孩)~先甘放肆~

洋房

0030 發表於 19-6-21 10:36
渣男~只係有D男人就知老婆離開左他唔得(經濟上/小孩)~先甘放肆~

佢地老婆好似完全冇質疑過佢地咁,班男人次次都用陪兄弟出去飲酒only為理由,我完全忍吾到,同C6先小人後君子,如果比我發現佢有份,一定離婚

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:39
佢地老婆好似完全冇質疑過佢地咁,班男人次次都用陪兄弟出去飲酒only為理由,我完全忍吾到,同C6先小人後 ...

你咁仲信佢冇叫雞

瑪瑙宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:39
佢地老婆好似完全冇質疑過佢地咁,班男人次次都用陪兄弟出去飲酒only為理由,我完全忍吾到,同C6先小人後 ...

一定離婚? 好多女人講就得.

珍珠宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:35
可能鐘意個種刺激
三十幾歲仲係一堆未玩夠既男人
又驚老婆發現會離婚

我估計呢類人一生都唔會覺得玩夠。
另外,雞蟲 同 好爸爸 係可以共存既。
有D男人 結婚係想做個好爸爸,但目的唔係想當個好老公。
男女平等,有D女人,結婚目的唔係想當個好妻子,而係想有人養佢過世。
我認:我結婚係想有人養我過世。
點知,現實係 我養翻我前夫過世。我平心,婚姻係賭博,我前度婚姻,我賭輸左。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

洋房

Nancy20090615 發表於 19-6-21 10:42
一定離婚? 好多女人講就得.

系...有時會唸佢地啲老婆系咪知道 但選擇吾出聲。

洋房

858D 發表於 19-6-21 10:45
我估計呢類人一生都唔會覺得玩夠。
另外,雞蟲 同 好爸爸 係可以共存既。
有D男人 結婚係想做個好爸爸,但 ...

好矛盾 成日掛系口邊話:好愛我老婆 好愛我個囡
夜晚攬住其他女人

洋房

0030 發表於 19-6-21 10:41
你咁仲信佢冇叫雞

實有 我選擇警告佢 吾知work吾work

珍珠宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:49
夜晚攬住其他女人
對於呢類男人來講,佢地真係感到自己好愛自己老婆同子女。
佢地唔認為攬住其他女人係矛盾喔。
佢地會攬住其他女人果時都口話「我好愛老婆同子女嫁!」

rainbowchuuu3    發表於 19-6-24 10:23

瑪瑙宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:49
夜晚攬住其他女人

咁唔奇, 果班女人係性發洩, 同屋企件住家菜係有分別.

洋房

858D 發表於 19-6-21 10:52
對於呢類男人來講,佢地真係感到自己好愛自己老婆同子女。
佢地唔認為攬住其他女人係矛盾喔。
佢地會攬住其 ...

點解可以咁吾公平男人去滾好似天經地義

珍珠宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:50

警告,我估計唔會work
舉個假設既例子:有D青少年,考試唔及格,成績本唔想畀父母知,點解?怕畀父母鬧,罰佢冇得玩。
但唔好彩,畀父母偷睇到,一D父母選擇警告,一D父母選擇發曬癲咁又打又鬧。
以上兩種反應都冇給與考試不及格的子女 支緩,不先了解下點解子女會考試不及格。係咪有 過度活躍症?係咪有寫讀障礙?係咪有近視?需唔需要補習?
以上兩種反應都只會恐嚇子女,但子女都唔知如何改得成績更好,下次考試又唔及格時,只會學得更精明如何唔好畀父母知到成績。因為對於呢類資質既小朋友來講 收埋個成績唔畀父母知比如何下次考得及格更容易。

洋房

858D 發表於 19-6-21 11:01
警告,我估計唔會work
舉個假設既例子:有D青少年,考試唔及格,成績本唔想畀父母知,點解?怕畀父母鬧, ...

可惜男人咸濕系天性 冇得醫(emoji)(emoji)(emoji)

珍珠宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:56
點解可以咁吾公平男人去滾好似天經地義

而家仲有人認為 男人去滾係天公地義?!
而家係 男女平等 女人都可以去滾。

洋房

Nancy20090615 發表於 19-6-21 10:52
咁唔奇, 果班女人係性發洩, 同屋企件住家菜係有分別.

呢個世界叫雞好似愈黎愈合理化,有人會話比錢 冇感情 吾算出軌 咁點解要結婚呢

瑪瑙宮

車喱龜頭痛 發表於 19-6-21 10:50

警告或者有用, 邊个唔知最 worst 係離婚, 佢都要過你底線時候, 你要有定心理預備點行. 乜都靠个男人供應就死得喇, 無事咪無事, 到有事佢一大你離婚就企响度.

首頁
12345...6

尾頁

跳至