自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

陳小b 發表於 19-6-22 23:58
屋企養咗兩隻貓

飯好少煮 多數佢自己食 佢老公就算唔ot 放工都係去打波 星期日去行山 冇咩時間陪倒佢 ...

真的要看醫生,應該係有抑鬱

但佢如果到呢啲關頭都仲唔醒覺有咩辦法

佢都應該學下受氣啦,佢老公都受了佢好多年氣了
知道世界艱難就 appreciate 一下老公在外工作受氣,返來還要看佢臉色

大宅

題目同内容不相符
我睇到的內容是一個懶過X的女人,怕日後無人養,在一哭二鬧三上吊,通常尼類人唔會真係去死。

珍珠宮

回覆樓主:

因為生唔到仔比人拋棄?
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

子爵府

陳小b 發表於 19-6-22 18:35
唉...最近聽朋友呻...佢20幾年前已經冇返工..冇細路..老公開始唔聽佢電話, 佢同男家屋企人關係又唔好, 包括 ...

無小朋友,又唔做嘢 老公富豪黎㗎?

男家一定多嘢講

子爵府

陳小b 發表於 19-6-22 23:51
佢都43了

唉... 衰d講... 如果佢老公同佢差唔多年紀,就算而家離婚,即刻搵過個重新開始都仲得女人就

伯爵府

佢係嫁到人就泊左碼頭呢世唔洗憂果類
一切都係自己攞黎
做朋友唯有祝佢好運

瑪瑙宮

回覆 Happybabyhbb 的帖子

佢老公应該条件麻麻,所以5介意老婆弱,而家多寂寞女人,多d選擇,咪想飛佢囉。

子爵府

畀面勳章

Nancy20090615 發表於 19-6-24 07:34
回覆 Happybabyhbb 的帖子

佢老公应該条件麻麻,所以5介意老婆弱,而家多寂寞女人,多d選擇,咪想飛佢囉。 ...

佢老公高大, 都算靚仔架 , 係曬到黑黑實實囉, 可能釣魚打籃球行山影響啩。。不過有d男人係鐘意保護弱者,咁先顯得有英雄感啩。。但時間耐咗 個女人越黎越依賴,變得太痴身,下下管住晒,係人都冇癮啦

珍珠宮

回覆樓主:

帶佢去學野,識人,睇下出面世界

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Happybabyhbb 發表於 19-6-23 15:05
無小朋友,又唔做嘢 老公富豪黎㗎?

男家一定多嘢講

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

陳小b 發表於 19-6-22 18:35
唉...最近聽朋友呻...佢20幾年前已經冇返工..冇細路..老公開始唔聽佢電話, 佢同男家屋企人關係又唔好, 包括 ...

掛口邊就有

我老公話乜,我老公話物 ....

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

陳小b 發表於 19-6-22 23:58
屋企養咗兩隻貓

飯好少煮 多數佢自己食 佢老公就算唔ot 放工都係去打波 星期日去行山 冇咩時間陪倒佢 ...

好恐怖! 咁得閒飯又唔煮, 屋又唔執! 老公忍到廿年好叻
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

陳小b 發表於 19-6-23 11:25
其實我對住佢都好恔..我之前都勸過佢好多次..但佢點都唔聽..再講真係會發脾氣..所以真係講唔倒落去..
而家 ...

叫佢出去做野, 搵返自己人生喇!
放下自在

瑪瑙宮

陳小b 發表於 19-6-24 08:40
佢老公高大, 都算靚仔架 , 係曬到黑黑實實囉, 可能釣魚打籃球行山影響啩。。不過有d男人係鐘意保護弱 ...

我意思係學歷, 職業, 家底. 佢老公應該麻麻, 所以果時求其有條女跟就攬實. 而家年代, 乜渣男都有選擇, 剩女寂莫女太多, 貼埋錢, 又無要求, 任用任享受. 又咁多年都唔識服侍老公, 係男人都唔會 keep 喇.

不過, 佢又唔老, 又無小朋友, 要東山再起唔係難, 做乜工都有萬幾, 一個人够洗. 但勸多幾勸唔聽就算喇. 你算好喇, 係我一早唔會再理尼 d 人.

珍珠宮

陳小b 發表於 19-6-23 11:25
其實我對住佢都好恔..我之前都勸過佢好多次..但佢點都唔聽..再講真係會發脾氣..所以真係講唔倒落去..
而家 ...

有你呢個朋友佢算有福氣了! 不如叫佢讀吓erb再培訓課程先,短短地習慣下先,個人醒番至再讀D配對課程會幫佢搵埋工的

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

回覆樓主:

20年無返工 又 冇小朋友

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

Hoining 發表於 19-6-24 10:15
叫佢出嚟做嘢分散注意力,或者做義工、參加興趣班之類,盡快擴大生活圈子。咁就唔會將所有注意力放喺老公 ...

已經試過 叫佢搵野學又好 做野又好 勸過佢都唔得 係唔聽

首頁

尾頁

跳至