自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

I swear
For better or worse, till death do us part
I'll love you with every (single) beat of my heart
I swear, I swear, oh, I, swear

男爵府

cmir 發表於 19-6-28 23:18
Beautiful in white

侯爵府

carrie_piglet 發表於 19-6-28 23:25
我嗰陣心中成日有一句歌詞,係一首英文詩歌嚟:
when god made you, he must be thinking about me
...

想像你的婚禮係喺莊嚴嘅教堂舉行嘅

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

張學友—有個人
上個世紀 像已籌備
然後這生分享趣味
換了角色 換了場地
都等待你
若要說出 甚麼是你
談話思想都可細味
明瞭內心 如同自己
寫我人生 精彩傳記
同行共創造時勢運氣 相識一天算起
我敢擔起各樣危機 有背後人是你
同行共領會人世道理 假使一天不再飛
到公園中散步年紀 有結伴人是你

別墅

wingwing515 發表於 19-6-28 23:04
感激我遇見

禁止訪問

伯爵府

向全世界說愛你

全世界也安靜 為了聽我宣佈
從前我最想找的已經遇到
全世界也感動 我真心我真意
同誠意送上祝福兩相偕老
有你便有最好 心因你自豪
同行共上路 有多驕傲
愛完全給你 亦同樣得到
動情原是極美的消耗
每一個羨慕 我都感覺到
向憂鬱苦惱寫句號
印於這路上 沒前後的腳步
心扣心 由長夜吻到清早
從前我最想找的已經遇到
同誠意送上祝福兩相偕老
愛共你探討 火跟你製造
情全面傾倒 放膽表露
我從前雖也 像條害羞草
講 I LOVE YOU 沒半點吞吐
每一個羨慕 我都感覺到
向憂鬱苦惱寫句號
印於這路上 沒前後的腳步
心扣心 由長夜吻到清早
從前我最想找的已經遇到
同誠意送上祝福兩相偕老
來陪你
引證此生愛可不老

C6有時發起神經時,就係到大唱呢首歌,尤其是頭嗰幾句,佢一唱我就大笑喇😆💕
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

侯爵府

明子三十 發表於 19-6-28 23:55
梅艷芳 : 傷心教堂

so sad

子爵府

It's amazing how you
Can speak right to my heart
Without saying a word
You can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don't say a thing
The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best
When you say nothing at all

侯爵府

green1apple 發表於 19-6-29 00:09
向全世界說愛你

安心事件唔影響你就好啦

男爵府

開心吸收勳章 育兒性格勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章

終身美麗

給我自信 給我地位 這叫幸福 不怕流逝
任他們多漂亮 未及你矜貴

伯爵府

梁靜茹- 可樂戒指

子爵府

Poo得好勳章

世界將我包圍 誓死都一齊
壯觀得有如 懸崖的婚禮
也許生於世上 無重要作為
仍有生死之交可超越一切
我已不顧安危 誓死都一齊
愛得起你 為何還忌諱
也許出生當天本以為誰待我像公仔
最後卻苦戀螞蟻
難自愛都懂得怎相愛 找得到一個人共我分享這身世
還未算失禮

子爵府

1314625 發表於 19-6-28 22:37
歌神-有個人

假使一天不再飛

呢首真係好sweet

水晶宮

感激我遇見
~情懷是因你溫暖
衝擊於心裡邊
全情愛我 熱情熱愛加添
唯獨是可愛的臉
手挽手肩並肩
有緣碰見
仍留在我身邊
心 真摰倍添 愛倍添
蕩來這段緣 這段緣
不知怎去講 感激我遇見~

伯爵府

回覆 smiletigger 的帖子

我要既係歌詞聯想到自己結婚時情景一樣還一樣
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

子爵府

smiletigger 發表於 19-6-28 21:06
回想我結婚前,心中一直哼住的歌,仲要係loop住呢兩句

(來讓我跟你走)

安室奈美惠 Can you celebrate. 當年睇日戲加呢隻歌,超浪漫諗住結婚一定要用

Can you celebrate? Can you kiss me tonight?)
(We will love long long time)
Wo…無法從回憶裡稍稍脫離
而沉沒進去 沒有理由的 淚水盈眶 笑容滿面
(Can you hold me tight? Let's a party time tonight)
(Say good bye my lonely heart)
什麼叫永遠 我本來不知道
Can you celebrate? Can you kiss me tonight?
We will love (long long time)
只有我倆了 從今晚起請你多照顧
Can you celebrate? Can you kiss me tonight?

大宅

Can you feel the love tonight

伯爵府

You're always on my mind
All day just all the time
You're everything to me
Brightest star to let me see
You touch me in my dreams
We kiss in every scene
I pray to be with you through rain and shiny days
I'll love you till I die
Deep as sea
Wide as sky
The beauty of our love paints rainbows
Everywhere we go
Need you all my life
You're my hope
You're my pride
In your arms I find my heaven
In your eyes my sea and sky
May life be our love paradise
BB你來咗啦?

水晶宮

明天我要嫁給你啦⋯⋯!!
自由太多會令世人失去平衡

首頁