自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

屋企人最近響街暈過兩次, 想幫佢book個全面既身體檢查, 請問有無介紹? 有無話咩plan好啲?

珍珠宮

celavialaw 發表於 19-7-6 00:40
屋企人最近響街暈過兩次, 想幫佢book個全面既身體檢查, 請問有無介紹? 有無話咩plan好啲?
...

血糖低?血壓低? 應該call.白車送院後都會做檢查了解咩事

珍珠宮

蘋果姐姐^_^ 發表於 19-7-6 01:19
血糖低?血壓低? 應該call.白車送院後都會做檢查了解咩事

係囉,街上暈左,就算之後醒返,啲救護人員都會即時量血糖同血壓,再強力建議送院check下,去到急症室,醫生亦會安排做檢查

伯爵府

celavialaw 發表於 19-7-6 00:40
...

我通常做全面檢查嗰d

https://health.esdlife.com/shop/hk/?ReferDiscountCouponCode=ISAB5678&utm_source=ESD&utm_campaign=mgmsharing&utm_medium=whatsapp

伯爵府

我公司用美兆,我年年check ,每次去檢查預半日包一餐,幾全面

禁止訪問

大宅

KimLu_FB 發表於 19-9-4 20:20
我是台灣人,有很多香港朋友來台灣做身體檢查,他們大多是因為價格平、服務好,可以上網搜尋「線上預訂台灣 ...

多謝建議,如果安排去台灣玩順便去做body check都係好選擇

首頁

尾頁

跳至