時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

KamMui 發表於 19-7-23 21:29
已經報左警,上左法庭,係警察既話無報紙報?用多d 你個腦啦。再者,警察就要抵打,咩道理
#又一黃人扮中 ...

你太激動喇,不宜再討論落去...

上網發表意見個個都可以,最好尊重下人,等如尊重你自己..

別墅

manman34 發表於 19-7-23 11:33
係黑衣人不斷挑釁白衣人,白衣人先衝入閘打,但黑衣人之後又龜縮走入車廂,所以先令到白衣人衝入車廂打!呢 ...

白衣武士,第一次發現”黑社會”原来都有善良可愛的一面!

伯爵府

基莉豬 發表於 19-7-23 23:32
你太激動喇,不宜再討論落去...

上網發表意見個個都可以,最好尊重下人,等如尊重你自己..

自己無腦就話我激動? 教精你咋,做人要用腦,邏輯思維呀。

別墅

KamMui 發表於 19-7-24 00:25

你係咪講緊呢個女商人? 如果唔係大家可能講緊唔同嘅女商人, 又或者人有相似,我又唔識佢,我唔知佢真實身份,唔會好似你咁嘅態度...

其實我唔係極端企响黃絲嗰邊,你見我之前一直都冇出聲,因為兩邊有不同立場,冇話邊一邊岩哂,我亦好反感示威者越黎越過份,不過元朗事件確係令人痛心,今日上黎見到講緊呢單野忍唔住先發表一下意見..

呢件事,連林鄭同盧偉聰响記招都交待唔到就知有幾黑暗... 可想而知,好多野我地以為睇得透,背後可能又有另一個故事,亦好容易比啲新聞同網上消息誤導,所以討論下咪算,不需要太激動...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

基莉豬 發表於 19-7-24 01:15
你係咪講緊呢個女商人? 如果唔係大家可能講緊唔同嘅女商人, 又或者人有相似,我又唔識佢,我唔知佢真實身 ...

哦, 講緊呢個女商人

大宅

KamMui 發表於 19-7-24 00:25
用詞恰當
無問題
對小強已經好禮貌

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

CJ1206 發表於 19-7-23 02:36
班對香港無希望嘅學生同中年人, 無辦法移民果啲, 無辦法送仔女出國果啲, 對生活環境存有不滿甚至有情緒病果 ...

複式洋房

hkgra 發表於 19-7-23 07:19
香港既言論自由,求同存異,安全城市,最值得大家珍惜。不應鼓催暴力,不應政府無回應就暴力,黑衣白衣都好 ...

agree

首頁

尾頁

跳至