自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Fion710 發表於 19-7-26 01:46
佢女友係圈中人?

食了粉絲

侯爵府

回覆樓主:

同周永X case 差不多,
不過April 好過阿Yu好多,阿Yu仲要帶住兩個女自力更生

April 小姐趁早知道其實好事,雖然現在好傷心激氣,但好過生埋仔才知

那個女fans 一直likes Steven, 當然不介意做第三者及生仔

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Kenny 靚仔好多,而Steven,靚仔邊都爬唔上啦。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

咁鬼亂

子爵府

白羊花花 發表於 19-7-26 01:17
藝人張致恆(Steven)今日(25日)突然在IG宣布結婚,外界一直以為是舞台劇演員女友梁皓恩(April),但突 ...

條友都幾厲害, 可以暪住拍拖5年既女友同第二個結婚生仔都冇人知, 直至自爆

珍珠宮

好媽媽勳章

白羊花花 發表於 19-7-26 01:17
藝人張致恆(Steven)今日(25日)突然在IG宣布結婚,外界一直以為是舞台劇演員女友梁皓恩(April),但突 ...

賤到感

伯爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Moti 發表於 19-7-26 02:47
真係想結婚就唔會百日宴都攪完都仲係「未婚妻」啦。

好笑wor,佢係自己ig 突然公開1家3口,佢一定知道April實睇到,個結果都應該知會係咁,咪即係自作孽

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔明,關係咁亂
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

唉!賤男有樣睇
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

珍珠宮

偽人

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

uday 發表於 19-7-26 01:16
正粉腸,食女無數。

仲要瞞住拍拖五年的女友,生埋仔新娘不是她,事實係難接受。

唔係呱,咁賤?

珍珠宮

rebecca0113 發表於 19-7-26 10:11
好笑wor,佢係自己ig 突然公開1家3口,佢一定知道April實睇到,個結果都應該知會係咁,咪即係自作孽
...

佢或者唔肯結婚,又俾個「未婚妻」嘈,迫於無奈之下.......

好人好姐,點會百日宴先講自己有個仔同「未婚妻」。而且好明顯想同時食兩家,而家拖無可拖,迫到埋身。佢都隱瞞得幾好呀,咁大單嘢都瞞到。

珍珠宮

my005 發表於 19-7-26 09:21
Kenny 靚仔好多,而Steven,靚仔邊都爬唔上啦。

肥鹹蟲就有條

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

其實佢一d都唔靚仔,格又衰,都有咁多女fans埋身真係奇!

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

恆字派賤男

男爵府

mic326 發表於 19-7-26 04:07
人天生根本都不可以愛死身邊的一個

死性我不想改

伯爵府

chingmandy0705 發表於 19-7-26 00:50
佢個唔知前定現任女友既ig留言,如果真係背住個女仔同另一個生埋仔先無啦啦失蹤仲要扮好男人真係賤到無論呀: ...

大宅

真的是賤男

大宅

April 小姐要振作啊!個賤男唔值得你為佢花更多時間去留佢

首頁
23456...9

尾頁

跳至