親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我在Skyscanner見到去倫敦,stopover Dubai, 大人機票約$5900,價格是否算ok?

另航機有否廣東話電影,膳食如何?

謝謝。

珍珠宮

咩時候先?$5900如果非peak season 又唔算平喎。
仲有,早機晚機都相差不少

複式洋房

回覆 Ononluk 的帖子

暑假旺季夜機去

有乜airline仲抵?

謝謝賜教。

珍珠宮

ashleymami 發表於 19-7-28 12:29
回覆 Ononluk 的帖子

暑假旺季夜機去

咁就算平了。其實轉機都無壞,雖然會遲4-6 個鐘到歐洲,但其實俾你六點幾落機都無咩可以做,又未有酒店休息。與其喺London 周圍搵地方hea,不如中途轉機食個早餐,刷個牙洗個面。Dubai 機場食嘢唔貴,又有45度角斜嘅椅瞓下。仲有,你坐呢類轉機線,open jaw 都唔會貴咗,不妨考慮埋喺第二個city 走,減少機場稅

大宅

ashleymami 發表於 19-7-28 11:06
我在Skyscanner見到去倫敦,stopover Dubai, 大人機票約$5900,價格是否算ok?

另航機有否廣東話電影,膳食 ...

我4月和6月這樣搭了兩次,非常好的經驗。電視 mon 靚,影片多; 當然有廣東話電影。
HK~Dub 和 Dub~London 分別都是7小時多啲,但都有兩餐,一餐正常,另外一餐細啲。其他時間,隨時問拿汽水、梳打水、啤酒、即食麵都可以,不似孤寒的 國x.
BTW, 我兩次票價都要$7000 + (包稅後總數),而且已經有7% hsbc discount,你$5900好平,包了稅未?

wcpcelia    發表於 19-7-29 10:17

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

ashleymami 發表於 19-7-28 11:06

另航機有否廣東話電影,膳食 ...

我經 agent 買咗 emirates 去日內瓦,2大1小 $17000 ,8月中出發

首頁

尾頁

跳至