論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人一日到夜成日塗白花油,驅風油,好臭,佢仲要同小朋友同房⋯⋯
成日唔見左d碟,問佢隻碟去左邊,之後又話好暈搵唔到,又塗油⋯⋯可以點?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

My_Pink 發表於 19-8-21 14:25
工人一日到夜成日塗白花油,驅風油,好臭,佢仲要同小朋友同房⋯⋯
成日唔見左d碟,問佢隻碟去左邊,之後又 ...
即係成日話暈, 做親野就暈, 咁請佢來養病呀, 使唔使服侍返佢轉頭? 早炒早著。 混吉架。

大宅

lily-of-valley 發表於 19-8-21 18:35
即係成日話暈, 做親野就暈, 咁請佢來養病呀, 使唔使服侍返佢轉頭? 早炒早著。 混吉架。
...

唉,未請到新工人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

My_Pink 發表於 19-8-21 18:51

唉,未請到新工人
揾part time頂住先啦, 唔係借頭借路暈低, 唔做野, 你一樣無人用。

大宅

lily-of-valley 發表於 19-8-21 18:54
揾part time頂住先啦, 唔係借頭借路暈低, 唔做野, 你一樣無人用。

可以向邊搵part time? 係本地EE定菲菲?

象牙宮

My_Pink 發表於 19-8-21 19:49
可以向邊搵part time? 係本地EE定菲菲?
本地EE, 打Google有好多。 但亦有好有差。 要講彩數。

Good Luck,

大宅

lily-of-valley 發表於 19-8-21 21:26
本地EE, 打Google有好多。 但亦有好有差。 要講彩數。

Good Luck,

謝謝你!

象牙宮

My_Pink 發表於 19-8-21 22:13
謝謝你!
咁大陣味, 對小朋友都唔好呀。就算香水, 都唔好啦。

大宅

lily-of-valley 發表於 19-8-21 22:20
咁大陣味, 對小朋友都唔好呀。就算香水, 都唔好啦。

唉,好彩我小朋友無G6PD,佢第一日黎成個行李箱係臭丸,成個星期先無味

象牙宮

My_Pink 發表於 19-8-21 22:23

唉,好彩我小朋友無G6PD,佢第一日黎成個行李箱係臭丸,成個 ...

嘩, 咩人來架?Oh forgot, 當年偷野印siti, 成日揸bangay話手痛, 攪到廚房D餸都有味, 我唔使佢煮架, 我煮架, 叫佢sleep至揸, 喊。 好呀, 我叫佢揸完, 煮佢自己㷛飯, 佢自己都唔食。 分明黑心。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

考慮換人

首頁

尾頁

跳至