自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

大約預$1000 2位

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 vannessbobo 的帖子

而家咁時勢,真係有個好介紹....文華酒店,岩岩今日先book左,(平日7百幾)而家有7折,我姨生女話酒店業冰河期開始,好多酒店房大平賣,佢係文華做,都話大把房.
<br><br>

別墅

回覆樓主:

我淨係想食個好味自助餐令朋友開心 最好平靚正

侯爵府

chinatea 發表於 19-8-24 21:31

而家咁時勢,真係有個好介紹....文華酒店,岩岩今日先book左,(平日7百幾)而家有7折 ...

仲有冇其它推介

大宅

而家咁時勢,真係有個好介紹....文華酒店,岩岩今日先book左,(平日7百幾)而家有7折 ...

點book架請問?我響網頁上睇唔到有promo

大宅

邊度book到七折?

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 princesscupcake 的帖子

今日仲出左好多,但我冇咩留意.
<br><br>

水晶宮

回覆 love_sukaa 的帖子

我明天問下姨生女先覆你呀.
<br><br>

首頁

尾頁

跳至